Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 149  Következő
Szerző Üzenet
Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2010 márc. 18, 3:57 
andré írta:
....
(...neked élőben sem fog tetszeni a roller..FŐLEG NEM A NECO MADARAI :92: )

doromboló írta:
.... olyan versenymadarakat fog mutatni, a 10-es tarkája és a tőlem való egykori champion madaram kivételével amelyikekből kiszedhető a sok pont, de kétségtelen vannak bennük nem avatott füleknek nem tetsző részletek is. ...

Nana Uraim...!...nana!!!
Mivel a rigóim úgy érzik ezen két gondolattal vérig lettek sértve, ezért a segédeim fel fogják keresni Önöket a holnapi nap folyamán. A párbaj módját Önök választhatják meg! :70: :13: :29:

(de javaslom a sör-virsli kombinációját) :wink:

:lol: :D :lol:

http://rollercanary.hupont.hu/

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 márc. 18, 1:04 
VladTepes írta:
andré írta:
Én is láttam ilyen patkányos képet de ott egy ölyv szájában volt :lol: [/qute]
Biztos az is féltve nevelgette :40:
andré írta:
Mivel mi ismerjük személyesen is egymást ki merem jelenteni neked élőben sem fog tetszeni a roller :lol:
(FŐLEG NEM A NECO MADARAI :92: )

Méééé? :mrgreen:
Pedig KV-t is ajánlott mellé. :D

hülyeséget félretéve: télleg meg fogom hallgatni élőben, mert ha ilyen szintű függőséget tud okozni, hogy olyan indulatreakciókat vált ki, mint amikor nem veszem észre a nejem új frizuráját.... akkor csak lehet benne valami.

Osztán: ha begyün, a békamadár, akkor istenuccse, max lesz még egy pár madaram..., ha meg nem gyün be mégsem, max maradok az ordítva-éneklős madaraknál :-)

Egyébiránt sokat már nem befolyásolna az "állatkert" mértékén.. LOL, gyors fejszámolás szerint 23 faj (ebből 5 féle madár, 32 egyeddel..., a többi meg patkányféle, mókusféle, egyéb rágcsálók, hüllők, amerikai törpemalac, stb... :twisted: Ja, és a rákok ami nem hüllő, és nem is rágcsáló, és még madárnak sem madár :wink: )

Igaza van az Andrénak mert a Necó olyan versenymadarakat fog mutatni, a 10-es tarkája és a tőlem való egykori champion madaram kivételével amelyikekből kiszedhető a sok pont, de kétségtelen vannak bennük nem avatott füleknek nem tetsző részletek is. Nálam vannak viszont tiszta hangú madarak is amelyikekből nem biztos, hogy össze lehet szedni versenyt nyerő pontmennyiséget de andalítóan élvezhatő hangzásúak. Persze ha abban a mediterán hangzavarba akarnád berakni a rollert akkor tuti,hogy semmit nem hallanál belőle !...

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 márc. 17, 21:48 
Szia Drakula!
Én is láttam ilyen patkányos képet de ott egy ölyv szájában volt :lol:
Mivel mi ismerjük személyesen is egymást ki merem jelenteni neked élőben sem fog tetszeni a roller :lol:
(FŐLEG NEM A NECO MADARAI :92: )

Hozzászólás 2010 márc. 17, 21:35 
Ezzel a kollekcióval lehetne nyerni sok helyen.
A pontszámokat elnézve bárhol megállnák a helyüket.
Amúgy ez az év nálam nem a hímekről fog szólni.
Szeretnék minél több jó és tiszta vérű tojót meghagyni.
Idén alapozom meg a kistarcsai roller dinasztiát :lol:

Hozzászólás 2010 márc. 17, 21:24 
doromboló írta:
..... ide felrakott kollekciótól sem fog elájulni egy laikus.

Az lehet. :wink: De nékem bejön ez a bagázs! Amikor nagyon tele van a tököm az én bandámmal (ami mostanában sűrűn előfordul) akkor néha csak-csak meghallgatom ezeket. :lol:

andré írta:
Én maximálisan megelégednék ha idén egy ilyen kollekcióval tudnék indulni a versenyen :lol:
Szerintem a bírónak is tetszene.

Ezek szerint nem akarsz az idén nyerni?! Az enyéim jobbak lesznek! :70:
....már ha egyáltalán lesznek.... :shock:

:lol: :D :lol:

Hozzászólás 2010 márc. 17, 21:15 
Én maximálisan megelégednék ha idén egy ilyen kollekcióval tudnék indulni a versenyen :lol:
Szerintem a bírónak is tetszene.

Hozzászólás 2010 márc. 17, 20:56 
Hát kedves barátom Necókám !
Nem akarlak bántani de hidd el, hogy még ez az általad favorizált, ide felrakott kollekciótól sem fog elájulni egy laikus.
Tudod miért ?..Mert benne van, még ha nem is sok, a kopogós, keményebb hangzás. Túlságosan egysíkú bár az igaz, hogy a mély hangok azért különlegessé teszik. Nekünk és egy bírónak viszont ad kimazsolázható szép részleteket de egy kezdőnek tisztábban képzett hangok és több muzikalitás kell az elején aztán később jöhet az ilyen mazsola. :drunken:

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2010 márc. 17, 16:32 
feketemarcsi írta:
Mona, Gabesz!
Mona "lánykájának" a fiainak az új gazdájától érkezett néhány kép és beszámoló

Szia, Marcsi!
Köszönjük szépen a "közvetítést"... Rollerok? Ki a gazdi? Mért nem ő hozta a képeket? És hol a beharangozott beszámoló?

Hanem képek. Tényleg, nagyon de nagyon szépek a madarak, főként az a gyönyörű zőőőőőd! :D De Marcsi, Istenbizony, nem lehetett volna valahogy rendesen is lefotózni azokat a csurikat, ha már úgyis kijárnak?????? Minden van azon a képen..., és épp ezért a lényeg vész el...

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2010 márc. 17, 10:29 
Doromboló, akkor innen probírozd meg 8)

http://www.youtube.com/watch?v=qyzXL0dXtGM

Osztán dehogy haragszom én! :lol: Bekönyököltem odaát az ablakomon és csak skubiztam csendben, hogyan folyik a roller kontra színes vita magasrangú idegen "fejedelem" társaságában. De a doktori disszertációdnak :lol: , Neco, rollerből... annak valóban itt a helye.

No, van még két csurikám. Ma kétnaposak a kis szőrpihék 8)

Hozzászólás 2010 márc. 17, 8:41 
Ez a laikus füleknek is hibátlan mert nem lehet megynyítni !... :)

Hozzászólás 2010 márc. 17, 4:42 
...még valami! TexaszKrisz, VTepas, ezt azé' még hallgassátok meg, magasan a legjobb felvétel a jutubon. Élőben (mint Dorombi írta már) sokkal jobb, de ha ez nem fog meg, akkor a roller tényleg nem lesz a ti madaratok. :wink:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qyzXL0dXtGM[/youtube]

(bocs' hogy'mávagy negyedszer teszem fel ezt a felvételt, de én szerelmes vagyok b'éle) :wink:

Hozzászólás 2010 márc. 17, 4:34 
Átköltözöm ezzel a témával ide, mielőtt kiutálsz a topikodból kedves Gabesz! :24:

--------------------------------------------------------------------------

doromboló írta:
...Csak még egy hasonlat : Én rajongok a kemény rockért, az autómban fullom nyomom és vele együtt üvöltöm a számot. Otthon viszont meg sem merem próbálni ugyanezt mert nem odavaló és nem én élek egyedül a világon ...

doromboló írta:
..... Lehet ezt persze másképp látni, de én a normális átlagról beszélek....

'Dear Dorombibélám! Más a normális átlag, mint amilyennek hiszed. Kis'hazánkban több tízezer korombéli hallgat metált otthon, és elenyésző százalékuk veszi elő Mozart, Vivaldi, vagy Bach műveit (hogy csak a legemészthetőbb komolyzenei szerzőket említsem).
...és itt van párhuzam a két dolog közt. A rollerezést sem lehet futtában élvezni, ahogy Mozarthoz is kell egy csendes szoba, ahová nem hallatszik be még az utca zaja sem. Mozartot nem lehet 5 percig hallgatni, amíg tovább nem kell rohannunk valahová, ahhoz kell egy szabad óra, hogy egyáltalán betegyem a CD játszóba a lemezt. Nagyon nagy művészet azt megtanulni, hogy hogyan lassuljunk le minden nap egy -két órára, aztán minden átmenet nélkül pörögjünk fel, mert a környezetünk ezt várja el tőlünk. A legtöbb ember inkább pörög folyamatosan, és ha meghall egy rollert énekelni (vagy egy Mozart divertimentót) fél percen belül megkérdi: "Mi ez a vacak?!? :shock: "
...és vesz egy csappert éneklő kanárit, vagy betesz a lejátszóba egy metál-rap-technó CD-t, és feltekeri a hangerőt. (ezzel nem fikázni akarom a rock'megatöbbizenét, -meg a csapper hangját sem- hiszen én is zömében ezt hallgatom! -mármint zenében :wink:- )
Mondhatják a magunkfajták, hogy " Nem'odavaló!", akkor is ezt fogják tenni. Ettől Ők nem kevesebbek, csak valamiből kevesebb jut nekik, és ez a valami sokuknak nem is hiányzik.

Mi-mire lett kitenyésztve, kitalálva...
Hányan tartják kitenyésztésük céljának megfelelően a különböző kutyafajtákat? Sertés, csótány, pók, görény, mint családi kedvenc? Manapság hányan közlekednek terepjárókkal, és hányan használják ezt valóban terepen....?
Mondhatjuk, hogy ezek degenerált dolgok, de mostanra teljesen megszokottá, általánossá váltak.

A mostani rohanás nem a mi madarunk világa. Macerás, le kell lassulni hozzá. Aki nem fékez le, azt nem érinti meg. Egy kategóriával több időt kell szánnia erre annak aki ezzel foglalkozik, mint sok más madárfajnál vagy kanári fajtánál.
Nem mindenki vállalja-, nem mindenkinek van lehetősége ezt felvállalni. Nem hiába szorult háttérbe a roller.

Ha VTepesnek, Texaskrisznek nem jött be, hát nem jött be. Ha ezeket a felvételeket hallgatva -bármilyen szarok is- nem tetszik Nékik, akkor az életbe nem fog tetszeni a roller hangja soha. Ezért hát kívánom Nékik is, hogy találják meg a színesekben amit keresnek, és kísérjék végig életétüket a madarak, még ha azok nem is rollerek lesznek.
Nem hiszem, hogy mindenkit meg kell téríteni, csak azt aki legalább egy kicsit fogékony erre. Annak viszont, aki egy p'öttyet fogékony minden segítséget meg kell adni, de'há a'sszem ezt meg is kapják tőlünk....

.....szóval akinek van rá lehetősége, és szeretne "lelassulni", annak ebben 1000%-ig segíteni fog a roller! Meg fog tanítani erre mindenkit, ezt bizton' merem állítani! Aki kicsit is érdeklődik ez iránt, érdekesnek tartja a "brekegésüket" az jöjjön el valamelyikünkhöz decemberben, hallgasson meg élőben egy kollekciót, és fogjon bele bátran, akkor is, ha jelenleg nem "divat" ez. Nem ördöngösség, meg tudtuk tanulni ezt mi is. Nem egyszerű, évekig tart, de aki figyel a madaraira és időt szán rájuk annak menni fog! :15:

....szerintem. :roll:

Hozzászólás 2010 márc. 16, 20:29 
Iker Feri és még valaki ígérte,hogy segít Aureliánnak, egy kis pínzeee !...Gyerekek,megy az időőő !...

Hozzászólás 2010 márc. 16, 11:12 
Embörök !!!
Figyelem !
Ezn a héten fel kell adni a felajánlásokat az Aureliánnak mert kicsúszunk az időbül !...
Kérek mindenkit akinek van egy csöppnyi lelke és egy kis nélkülözhető pénzecskéje az juttassa el a korábban már leírt számlaszámra vagy küldje el levélben a Lajosnak ! Én is ez utóbbit tettem és simán odaért !...Színes újságpapírba kell tenni majd úgy a borítékba és tuti, hogy nem fog elveszni...Simán kell feladni az nem gyanús !...A címe az IDRE főlap elején megtalálható !... S.O.S !!!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólás 2010 márc. 16, 11:06 
feketemarcsi írta:
Nem, én most jöttem, de mindjárt kikapsz! :90:

Az öreg Smeták hím kölkei között lett egy fehér. :D

Na az mán pedig lehetetlen,mert a Smetáknak soha az életben nem volt fehér madara... :shock: Melyik a tojó?...

Hozzászólás 2010 márc. 14, 15:49 
Szia Matyesz! Remélem Te legalább akkor felébredsz, ha megérkeztél! :lol:

----------------------------------------------------------

Laci, az a kattogós szerintem a cuppogós hím hugicája lesz. Dorombi régóta dolgozik egy ilyen vonalon, oszt végre beérni lá'ccik a gyümölcs! :wink: :lol:

(van nálam is mindenféle degenerált hívóhang, de kattogást még nem hallottam. nékem gőzöm sincs mi lehet :roll: )

Hozzászólás 2010 márc. 14, 13:49 
http://www.youtube.com/watch?v=QUpYLoI2HgY

Sziasztok Barátaim.!
Én is küldök nektek egy kis humort.Sokasodjatok,szaporodjatok. :)

Hozzászólás 2010 márc. 14, 12:53 
Ez ellent mond minden normális magyarázatnak...passsz !... :lol:

IDRE Gould Amandina Klub tag
Valódi név: Trinter László

Hozzászólás 2010 márc. 14, 7:32 
doromboló írta:
Húú,Mazsi! Neked gólyád is van ?...És mikor kattog, éjjel,nappal,ha egyedül van vagy ha a hím is benn van ? :shock:

Csak nappal és ha egyedül van álltalába délután szoktam hallani.

Hozzászólás 2010 márc. 13, 21:06 
Húú,Mazsi! Neked gólyád is van ?...És mikor kattog, éjjel,nappal,ha egyedül van vagy ha a hím is benn van ? :shock:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 149  Következő