Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 149  Következő
Szerző Üzenet
kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 ápr. 2, 8:53 
brimston írta:
Szia

Semmi baj sincs, de valamit félreérthettél. Rám nem kell szavazni sehol, mert lemondtam elnöki tisztségemről, és néhány évig biztos semmilyen poziciót sem kívánok betölteni a Szövetségben. Világossá vált, hogy jelen lehetőségeimmel nem boldogulok a rám váró feladatokkal. E mellett úgy tűnik nincs bennem elég alázat ehhez a feladathoz, mert habár a magyar madarászatért még sokat szeretnék tenni életem során, ha az megadatik nekem, ám szégyen -nem szégyen, az elmúlt évben "megismert" emberek egy jó részét nem akarom és nem tudom képviselni.

Szia Sanyi !
Azt elmondta a T.Sanyi, hogy nem akarod csinálni mert már elkezdtek cseszegetni de mikor a beszélgetésünk végén azt mondtam, hogy pedig mi szívesen szavaznánk (mint most kiderült Rád) erre a fiatal srácra akit ő pátyolgatott akkor azt válaszolta,hogy jó ! Az is igaz, hogy magát is ajánlotta előtte burkoltan de ha Te semmiképpen nem akkor ő nekünk szerintem jó lenne anélkül, hogy megbeszéltem volna a többiekkel. A Tóth Sanyi idejében kijutottunk a VB-re, felajánlotta a központ támogatását...Az összes többi a füle botját nem mozdította, bár lehet, hogy módjuk sem volt rá mert csak percekig voltak vezetők !...
Azért arra kérlek gondold át ! Ha mégis vállalod akkorránk biztosan számíthatsz, 2 biztos szavazattal... :08:

Hozzászólás 2010 ápr. 2, 8:30 
andré írta:
Magamra ismertem :lol:
Bár nem értelek.Nem hiszem,hogy annyira trágár lettem volna!
Semmi olyat nem írtam amit egy "madarászpalánta" ne hallana nap mint nap a TV-ben vagy az utcán,olvasna az újságokban és a könyvekben.
Ahelyett,hogy pótoltad egy másik szóval inkább törölted volna a hozzászólásomat mert így már nem ül a poén :wink:
Nem írok többet mert még szétrúgjátok a "BARACKOMAT"és azt hadüzenetnek venném!!!
További szép napot és Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

Ja, szerintem sem volt semmi durva abban a poénban.. :) Néha kell egy kis ilyen is, a sok "szakmai" vitát olvasva! Már nem tartozom a Rolleres körbe, mert eladtam a madaraimat.Így hát kb annyi beleszólásom van a témába mint a többi segítőkésznek akik télleg inkább csak sz@rt kavarnak, mert nem értik meg,hogy a Roller más műfaj.

André, itt 1 másik poén, hogy mennyire tájékozottak a madarász palánták egyéb ügyekben...

-két ovodás beszélget, aszondja az egyik-képzeld anyuék a radiátoron felejtették a kotont
mire a másik értetlenkedve -mi a "barack" az a radiátor?

Bronzkoszorús mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 ápr. 2, 6:47 
Magamra ismertem :lol:
Bár nem értelek.Nem hiszem,hogy annyira trágár lettem volna!
Semmi olyat nem írtam amit egy "madarászpalánta" ne hallana nap mint nap a TV-ben vagy az utcán,olvasna az újságokban és a könyvekben.
Ahelyett,hogy pótoltad egy másik szóval inkább törölted volna a hozzászólásomat mert így már nem ül a poén :wink:
Nem írok többet mert még szétrúgjátok a "BARACKOMAT"és azt hadüzenetnek venném!!!
További szép napot és Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

Hozzászólás 2010 ápr. 1, 23:37 
ckuzmos írta:
Sziasztok,

Először is szeretném megérni az érintetteket (biztos mindenki magára fog ismerni) hogy a trágár szavak használatát mellőzétek, minden ilyen szóra van kulturált szinonima is! A fórumot például olyan fiatal madarász palánták is olvassák, akiknek nem ilyen példát kellene mutatni. Ha nem sikerül megállnotok, akkor kénytelen leszek bekapcsolni a szócenzúrát...

Kedves Béla,
ha jogosultságokkal problémáid vannak, akkor tudod hogy bármikor kereshetsz. Emiatt nem kellene problémáznod.
A jópofaság és a pofátlanság közt szinte csak egy hajszál van, melyet már nem egyszer átléptél és melyekért már nagyon sok panaszt kaptam. Többször meg is kértelek rá privátban hogy erre jobban figyelj, ezért ezt most nyilvánosan is megteszem.
Légyszíves ha valakivel pedig problémád van, akkor azt magánban lerendezni, a nyilvánosságot pedig hagyd ki.

Az MNK szervezeti kérdéseivel foglalkozó hozzászólásokat áthelyeztem egy másik topikba:
H - MNK szakcsoport

Húha! Nem egészen tudom mire gondolsz majd idézz ide de a pofátlanságot ha rám értetted akkor itt a vége a barátságunknak !...Én soha nem írtam, hogy pofátlanul belesöprögetsz mindenért ide !...Ha velem kekeckednek meg fogom magam védeni az engedélyed nélkül is mivel nagykorú vagyok !...Hogy nálad ki miért reklamál azt már összerakhattad volna de abban a mi vállalásunkat erősítő madarász biztos nincs, persze ha te azoknak akarsz kedvezni akiktől az Isten mentsen meg minden társadalmi szervezetet akkor valami nagy baj van itt !?...Próbáld a lényegest a lényegtelentől elkülöníteni...Mondom,nem tartottam pofátlanságnak,hogy csináltál egy másik topikot a nézetkülönbségek tisztázására csak, hogy amikor ráklikkeltem a leírt linkre azt írta ki, hogy nem vagyok jogosult belépni...Én egy szóval sem mondtam,hogy miattad !...Ha magadra vetted akkor rossz a lelkiismereted !?...
De örültem is neki mert a munkám helyett a gép előtt töltöm már a fél életem...

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2010 ápr. 1, 22:17 
Sziasztok,

Először is szeretném megérni az érintetteket (biztos mindenki magára fog ismerni) hogy a trágár szavak használatát mellőzétek, minden ilyen szóra van kulturált szinonima is! A fórumot például olyan fiatal madarász palánták is olvassák, akiknek nem ilyen példát kellene mutatni. Ha nem sikerül megállnotok, akkor kénytelen leszek bekapcsolni a szócenzúrát...

Kedves Béla,
ha jogosultságokkal problémáid vannak, akkor tudod hogy bármikor kereshetsz. Emiatt nem kellene problémáznod.
A jópofaság és a pofátlanság közt szinte csak egy hajszál van, melyet már nem egyszer átléptél és melyekért már nagyon sok panaszt kaptam. Többször meg is kértelek rá privátban hogy erre jobban figyelj, ezért ezt most nyilvánosan is megteszem.
Légyszíves ha valakivel pedig problémád van, akkor azt magánban lerendezni, a nyilvánosságot pedig hagyd ki.

Az MNK szervezeti kérdéseivel foglalkozó hozzászólásokat áthelyeztem egy másik topikba:
H - MNK szakcsoport

Hozzászólás 2010 ápr. 1, 20:01 
Szia

Semmi baj sincs, de valamit félreérthettél. Rám nem kell szavazni sehol, mert lemondtam elnöki tisztségemről, és néhány évig biztos semmilyen poziciót sem kívánok betölteni a Szövetségben. Világossá vált, hogy jelen lehetőségeimmel nem boldogulok a rám váró feladatokkal. E mellett úgy tűnik nincs bennem elég alázat ehhez a feladathoz, mert habár a magyar madarászatért még sokat szeretnék tenni életem során, ha az megadatik nekem, ám szégyen -nem szégyen, az elmúlt évben "megismert" emberek egy jó részét nem akarom és nem tudom képviselni.

Hozzászólás 2010 ápr. 1, 17:46 
Dorombi!
Itt egy poén azért,hogy röhögjünk is kicsit :lol:

Egy ember hazaér és elordítja magát:
-Asszony öltözz gyorsan ötösünk van a lottón!
-De jó!Utazunk valahová?
-Nem!De te húzz a barackba!!!!

Hozzászólás 2010 ápr. 1, 17:33 
BRINGAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:
Nagyon ég a pofám !...Ne haragudj de nem tudtam,hogy Te vagy a VARGA SANYI...mármint az a Varga Sanyi !....Húúúúúú Te nagyon röstellem, remélem meg tudsz bocsájtani mert eszem ágában se jutott, hogy mit is kereshetnél Te ott rendes srác lévén ?!..
A famulusoddal beszéltem, a napokban hívott, hogy szavazzunk Rád de akkor még fogalmam sem volt hogy Te vagy az csak azt hogy ő is sokat segített Neked a kezdetekkor...
Hát ezt nem hiszem el...Őszintén szólva azt sem értettem miért kérdezted a multkor a tagnévsort ?!... :lol: :roll: .. Hát ezt nem hiszem el !... :65:
Ugye nincs harag ?!....Ezek a hülye nevek őrjítenek meg ...ezért is szoktam kimagyarítani belőle annyit, hogy még felismerhető de főleg érthető legyen !...
Nem akartam de elmegyek a gyűlésre, viszek erősítést is !...Pajzsra emelünk !.... :wink:

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2010 ápr. 1, 11:36 
ckuzmos írta:
...
Vélemény?

A hatalom a Te kezedben van! :lol:
Részemről hajrá! :wink:

------------------------------

Ezek az erőszakból köttetett házasságok nem jönnek be nekem az idén. Három fészekben is csak egy kölök kelt... :twisted: :evil:
Nyavalyára nem gondolnék, mert ahol ez van ott tényleg q..a nagy cirkusz volt amíg "barátkoztak"....

http://rollercanary.hupont.hu/

Hozzászólás 2010 márc. 31, 9:37 
neco írta:
Nagygabe, Dorombi! Ti ugyanígy fűrészporoztok évek óta, szoptok ti is ezzel, vagy csak engem tisztelnek meg ezzel valamiért a rigóim?

Igen, írtam már korábban is róla. Egy 4-es fészekaljban legtöbbször van 1 jóval kisebb, 1 jóval nagyobb, és 2 közepes méretű fióka. De ez nem jelent különösebb problémát, tavaly és idén sem pusztult el egy sem emiatt. Leválasztás után utolérik magukat...

Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2010 márc. 31, 9:06 
andré írta:
8 db kalitot szeretnék csinálni a versenyre.....de a fekete drót nagyon megsz...at.

A Gyuri bácsi tegnap volt nálam a boltban ....

Mé' nem rendelted meg Tőle? :wink: :lol:

há' nem találtam egy kis piros csomagot a szélvédőmön, mire kibattyogtam tőled?!
....8 percet késtem... :twisted: :evil:

-------------------------------------------------

Idén először próbálom nevelőfűrészporral, szárazon etetve felneveltetni a fiókákat. Arra számítottam, hogy kicsit később fogok gyűrűzni (végül is 7 naposan a zömét meg kell, tehát annyira nincsenek elmaradva), viszont nagyon szétnőnek a fészekaljak. Egyszer-egyszer eddig is előfordult, de nem ennyire általánosan.
Nagygabe, Dorombi! Ti ugyanígy fűrészporoztok évek óta, szoptok ti is ezzel, vagy csak engem tisztelnek meg ezzel valamiért a rigóim?

http://rollercanary.hupont.hu/

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2010 márc. 31, 8:16 
andré írta:
8 db kalitot szeretnék csinálni a versenyre.
Ezért a mennyiségért nem biztos,hogy nekiállok itthon acélt edzeni forró olajban :lol:
Azért köszi.
A Gyuri bácsi tegnap volt nálam a boltban de annyian voltak,hogy alig bírtunk beszélni.Gondolom ha talált volna fekete drótot akkor abból csinálta volna a kalitkákat.

Nincs mit, csak egy ötlet volt...

Hozzászólás 2010 márc. 31, 6:59 
8 db kalitot szeretnék csinálni a versenyre.
Ezért a mennyiségért nem biztos,hogy nekiállok itthon acélt edzeni forró olajban :lol:
Azért köszi.
A Gyuri bácsi tegnap volt nálam a boltban de annyian voltak,hogy alig bírtunk beszélni.Gondolom ha talált volna fekete drótot akkor abból csinálta volna a kalitkákat.

Hozzászólás 2010 márc. 30, 23:29 
andré írta:
Sikerült felkavarni az állóvizet :lol: :lol: :lol:
Még azt kéne eltörölni,hogy a füttykalitokon ne fekete legyen a drót!!!
Már 11 kereskedésen vagyok túl de mindenhol ezt a rozsdásodó szart lehet venni.
Nincs valamelyikőtöknek eredeti német kalitja?Nem lehet,hogy az eredetin valamilyen edzett acél van és nem ez a puha amit itt lehet kapni?
Leszabtam meg kifúrtam a fa részét.Megtaláltam a megfelelő felületkezelő anyagot amitől nem színeződik el a bükkfa de a fekete drót nagyon megsz...at :lol:

:77:
Az Ágyuri tudja mi ez !....Gyuriiiiiiii !!!!........

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2010 márc. 30, 22:47 
andré írta:
Nincs valamelyikőtöknek eredeti német kalitja?Nem lehet,hogy az eredetin valamilyen edzett acél van és nem ez a puha amit itt lehet kapni?
Leszabtam meg kifúrtam a fa részét.Megtaláltam a megfelelő felületkezelő anyagot amitől nem színeződik el a bükkfa de a fekete drót nagyon megsz...at :lol:

Szia André !

Középiskolás koromban egy nyári gyakorlaton néhány napig valódi régímódi kovácsműhelyben dolgoztam. Ott láttam, hogy a drótkerítéshez használt horganyazatlan vezérdrótot felforrósított fáradt gépolajban főzték ki. Tartósan fekete lett és úgy emlékszem, hogy éveken át nem rozsdásodott.

Hozzászólás 2010 márc. 30, 20:51 

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2010 márc. 25, 16:25 
Na hali, sziasztok ezen a szép tavaszi napon! :D

Kynyoo írta:
Van valakinek híre Aurelianról?

Úgy van, ahogy Doromboló mondja. Kicsi híján ugyan, de majdnem kigyűlt a teljes összeg! Pontos számadatokat nem tudok, de azt igen, hogy a TI segítségetek is sokat számított! Természetesen, Lajostól csak húsvétra fogom megkapni a küldeményetek, de az összeget bemondtam nekik, hogy számításokat végezhessenek. Amit még tudok, hogy kb. április közepén kapja meg a műlábat -csípőtől lefelé... És akkor gondolom, örülhetek, ha néha fáj a lábam. Mert van.

Aurelian már akkor elküldte a köszönőlevelet, amikor nekem is sikerült postára adnom az adományom. Kérte, hogy Nektek is tolmácsoljam:

"Kedves Barátaim!

Egy pillanat az életemben örökre megbélyegzett. Egy sajnálatos baleset miatt többé nem szaladhattam gyermekként önfeledten, és menni sem tudtam normálisan. Nem is gondoltam, hogy hamarosan örülhetek a lehetőségnek, hogy járhatok és családom segítségére lehetek. Mélységesen meghatott a jóságotok, amelyről tanúságot tettetek és hogy ilyen rövid idő alatt megajándékoztatok azzal az érzéssel, hogy örülök az életnek.
Köszönöm mindenkinek a segítségét! Köszönöm, hogy megmutattátok, hogy az emberekben van még jóság!

Hálás köszönettel,Constantin Aurelian"

Ja, és még valami! A tegnap a román rolleros elnök és Aurelian benéztek ide hozzánk is, és kértek, hogy adjam át az ünnepeltjeinknek szivélyes jókívánságaikat! :D

No, puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2010 márc. 25, 10:20 
Köszi mindenkinek a jókívánságokat!

Hozzászólás 2010 márc. 25, 9:02 
Szia Kinyesz ! Műtét ?...Nem műtét,...műláb.
Annyit tudok, hogy a mi támogatásunkkal pont összejött az ára... :wink: :08: :25:

Hozzászólás 2010 márc. 24, 22:38 
Csatlakozom az előttem szólóhoz és köszönöm a jókívánságokat!
Van valakinek híre Aurelianról?
Volt-e már műtét stb??

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 149  Következő