Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 149  Következő
Szerző Üzenet
Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Neubrandt Gábor

Hozzászólás 2010 ápr. 8, 8:57 
Üdv Mindenkinek!

Egy röpke gondolatot ejtenék csak meg (az alul levő "köszönöm" mellett :wink: ) és semmi esetre sem búcsúzásképpen!

Az IDRE az egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb!) díszmadár tenyésztő egyesület az országban, fóruma egy általános díszmadártenyésztéssel kapcsolatos témákkal, országos ügyekkel is foglalkozó fórum. Ebből következik, hogy Kuzminek maradéktalanul pártatlannak lennie minden vitában, és szigorúan demokratikus alapokon szabad csak kezelnie az ezen a fórumon megejtett hozzászólásokat, ez nem lehet vita tárgya.

Azt hiszem az előző héten lezajlott vitában senkinek, és mindenkinek igaza van. Ha mi nem ilyen elfogultan kezelnénk a rollert, már nem létezne hazánkban ez a kanári fajta,(és -mint említettem ezt má' valahol- ez sok minden alól felmenti Dorombit a szememben!) és azt is megértem, hogy ez másoknak szálka a szemében.

Hogy mennyire volt szőrszálhasogató ez a párbeszéd, azon megint csak nem érdemes vitatkozni.
Úgy gondolom, sokkal több mindent engedhet majd meg magának a maroknyi rolleres csoport egy szigorúan roller központú fórumon. Az biztos, hogy akár kevésbé etikus, vagy diktatórikus eszközök bevetésével is, ott a roller fog elsőbbséget élvezni minden más fajjal, fajtával szemben. (hogy e' miatt mennyire lesz életképes ez (?) azt nem tudom.)
Erre itt (teljesen érthető okokból!) azonban kevésbé van lehetőség, a tagok többsége viszont ebbe az irányba szeretne lépni, ez látszik is az utóbbi fél év hozzászólásain. (tul.képpen ketten maradtunk a Bélával)

Én őszintén köszönöm és tisztelem Kuzmi munkáját, teljes mértékben megértem, hogy úgy foglalt állást ahogyan...
...azonban én más szemüvegen keresztül is látom a világot (bár Drombival ellentétben én ettől néha még képes vagyok megszabadulni :wink:), de ezt a "más szemüveget" a rolleres fórumon már én sem fogom levenni, máskülönben úgy érzem megfeneklik a hajónk.

Csabám és Lajosbá kösz' mindent!

http://rollercanary.hupont.hu/

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2010 ápr. 8, 7:24 
Kedves Béla,

sok gondolat kavarog bennem, de nem hiszem hogy hirtelen le is tudnám írni, így meg sem próbálom. Sok értelme sem lenne már, csak esetleg mégmélyebb sérelmek születnének.
Köszönöm szépen az elmúlt három évet. Ahogy írtad, csak a szépre emlékszem...
Kívánom neked és a csoportodnak hogy a céljaitokat elérjétek, további sok sikert és kitartást.

Üdvözlettel:
Csaba

Hozzászólás 2010 ápr. 8, 5:07 
doromboló írta:
csináltunk egy másik fórumot ahol felnőttként kezelünk mindenkit és egy vicc poénját sem tesszük tönkre mert hátha meglesi egy óvodás...

Sziasztok Rollerosok!
ez teccik... :salut: :thumleft: :thumright:
Már benéztem oda, pofás lett! Írkálok majd oda is.. :)

Valódi név: Csiba Attila

Hozzászólás 2010 ápr. 7, 23:28 
Szervusz doromboló, nem szeretnék belédumálni a témába. Isten ments, foleg a kanárisban(abból akkora amator vagyok mint egy fél éves bébi). Egy ideje figyelem társalgástokat, szerintem nincs itt semmi gond, mindehol van pozitív és negatív hozzáállás vélemény a lényeg, hogy mindenki hozzátegyen valamit az osszhatáshoz. és ezen a kezdo (nem mindig csak a kezdo) madarász nyerhet. ki kell szurni a sértodést ellentéteket, a cél minél tobb emberke, aki tudja mi jó a madarának. Még egyszer bocsánat a kozbeszólásért, de szerintem minden OK, csak néha nem mindig minden mindenkinek pozitív, de ez az élet. Én szeretném megkoszonni mindenkinek (nem csak a kanárisoknak) a hozzászólásokat, a jó pap is holtig tanul, pláne a kezdo vagy a kozepes. Baráti udvozlettel Csibaat, Szlovákiából.

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2010 ápr. 7, 23:04 
Kedveseim !
Lehet, hogy nem tünt fel de mi néhányan már nem jövünk fel idre !...Több évtizedes élet és szakmai tapasztalat után több ízben rendre utasítottak és megmagyarázták nekem, nekünk, hogy a rossz a jó, a kuka az okos,a nagyképű a szerény a beteges a tisztalelkű és az arrogáns szemtelen szarházi a kedves érdeklődő akit elijesztek azzal ha helyén kezelem a dolgokat...Nos hát ilyen probléma többé nem lesz mivel csináltunk egy másik fórumot ahol felnőttként kezelünk mindenkit és egy vicc poénját sem tesszük tönkre mert hátha meglesi egy óvodás... Régóta érett ez a dolog mivel a kezdeti felém tett ajánlatot messze sikerült átlépni a szervezőnek...Nagy unszolásra hagytam ott a Díszmadár Magazint ... így utólag hiba volt,pedig hatalmas lendülettel kezdtem neki a kis tyúkudvaromat szervezni,szerkeszteni,kellő retorikával működtetni. Ha nem csalnak a statisztikák, kis tyúkudvarom forgalma mesze túlszárnyalta a legmerészebb elképzeléseket is...Aztán vége lett a "dorombolós" világnak, betelt a tárhely (vagy mit is mondtak ?)...Jött a "ckuzmös" új topik és vele - bizonyára csak a véletlen műve -, a békétlenkedés is !... Jött boldog boldogtalan,okoska és kekecke..Próbáltam mint azelőtt mindenkit a megfelelő hellyel kínálni, vagy a helyzetnek megfelelően eljárni...Gondoltam ez ugyanúgy fog menni mint azelőtt de nem...Az ostobákból lettek a figyelemreméltóak, a pökhendiből a jövő hangja akiknek igaza lehetett és sorolhatnám a csalódásaimat sorjában de igazából sok értelme nem volna..Ez a világ nem olyan, hogy a gyakorlatlanabb, a túl idealizált levonná a megfelelő konzekvenciákat és változtatna az eddig jónak hitt makacsságán,a foghíjjas igazságérzetén...
Engem továbbra is az vezérel, hogy az országban csaknem kipusztított roller kanári fajtát tovább népszerűsítsem, kiálljak vele az érdeklődés középpontjába és felkészülten megvédjem az érdemtelen támadóktól és megismeretessem az emberek széles rétegével, hogy ez a kanári fajta halk és mély énekével az ember közvetlen közelébe való,direkt oda tenyésztett madár !
Kívánom, hogy tovább üzemeljen az IDRE fóruma ha lehet nagyobb védelmet biztosítva a témavezetőknek (pl.Papp Csaba is)... Tudni kell a jót a rossztól elkülöníteni, ja és persze először azt megtanulni fehéren és feketén mi a jó, a rossz a valódi értelemben, vagy nem kell beleszólni a témába, még elfogultság esetén sem...
Csak a szépre emlékezem és ajánlom másoknak is.....
Tisztelettel : Maróti Béla alias (doromboló)

Hozzászólás 2010 ápr. 4, 12:59 
Nagyon Kellemes Húsvétot Kívánok Mindenkinek!!!

IDRE Gould Amandina Klub tag
Valódi név: Trinter László

Hozzászólás 2010 ápr. 4, 7:13 
Kelleme Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

Kép

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2010 ápr. 3, 21:44 
Kép

Hozzászólás 2010 ápr. 3, 14:10 
NEKED IS AURELIAN !!! Nagyon sok boldogságot kívánok kis csapatom nevében is !!!
:08:

....és mindenkinek köszönöm én is a segítséget....ez igazán egy jó csapat, büszke vagyok RÁTOK !....Nagyon BOLDOG nyuszit kívánok mindnyájótoknak !!!.... :31:
KÖSZÖNJÜK LAJOS !...Mi is hasonló jókat kívánunk ! :01:

Hozzászólás 2010 ápr. 3, 13:02 
Hogy jön húsvét, hogy békét és nyugalmat minden otthonban!
Kellemes Húsvéti !!!!!!!!!

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2010 ápr. 3, 9:21 
Tisztelt H-MNK tagok !

Az IDRE tagjai nevében minden kedves rolleres tenyésztőnek sikerekben gazdag tenyészszezont és

KELLEMES HÚSVÉTI KIKAPCSOLÓDÁST KÍVÁN

a vezetőségünk.

Berényi András, Küzmös Csaba, Eszteró Lajos, Ocskó Tibor, Lakó Margit, Gere József.

Hozzászólás 2010 ápr. 3, 8:45 
TISZTELT ROLLER-tenyésztők :!: MINDENKINEK BOLDOG HUSVÉTI ŰNNEPEKET kivánok :!: ŰDV.VARGA TIBORTOL

Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2010 ápr. 3, 7:59 
Sziasztok !

Értesítek mindenkit, aki Doromboló korábbi felhívására segítséget nyújtott, hogy a tegnapi napon megérkezett Gabeszhoz az Auréliánnak szánt adomány utolsó részlete is. Ezzel megvalósúlhatott az álma.

Emberségből jelesre vizsgáztatok.

Hozzászólás 2010 ápr. 2, 15:57 
neco írta:
Mége'ccer, sajnálom...! :?

Egy nem trágár viccel azé' én is jönnék:

Egy férfi felesége eltűnik. A férfi bejelentést tesz a rendőrségen, és
teljes letargiában tölt két napot. A harmadik nap, amikor hazaér
munkából,a feleségét a konyhában találja.
- Hát te? - kiáltja. - Halálra aggódtam magam miattad!
- Tudod, amikor hazafelé jöttem a boltból, megállt mellettem egy autó, 4
izmos fickó kiugrott belőle, elkaptak és betuszkoltak az autójukba.
Elvittek egy kihalt épületbe, és egy héten keresztül, minden nap óránként
megerőszakoltak!
- Egy hétig? Hiszen még csak két napja tűntél el!
- Persze, de most csak hazaugrottam, csomagolok egy kis kaját nekik, aztán megyek vissza!

:57:

Hozzászólás 2010 ápr. 2, 15:41 
Mége'ccer, sajnálom...! :?

Egy nem trágár viccel azé' én is jönnék:

Egy férfi felesége eltűnik. A férfi bejelentést tesz a rendőrségen, és
teljes letargiában tölt két napot. A harmadik nap, amikor hazaér
munkából,a feleségét a konyhában találja.
- Hát te? - kiáltja. - Halálra aggódtam magam miattad!
- Tudod, amikor hazafelé jöttem a boltból, megállt mellettem egy autó, 4
izmos fickó kiugrott belőle, elkaptak és betuszkoltak az autójukba.
Elvittek egy kihalt épületbe, és egy héten keresztül, minden nap óránként
megerőszakoltak!
- Egy hétig? Hiszen még csak két napja tűntél el!
- Persze, de most csak hazaugrottam, csomagolok egy kis kaját nekik, aztán megyek vissza!

Hozzászólás 2010 ápr. 2, 14:57 
Szia neco!

Jó helyen vannak a madarak! Jani barátom is szereti a szép hangú énekeseket, Ő vette a szárnyai alá a csapatot!

Hozzászólás 2010 ápr. 2, 14:07 
Milyen furcsa, hogy 'pöttyet én is magamra 'ösmertem...
..no mindegy vettem az adást! :salut: :wink:
------------------------------

Laci "...." meg! Má'n örültem, hogy közénk keveredett egy olyan tag, aki tudja mi az a varmos meg a durciroll, és imádja a füleseket!

(azé' a nagyződ remélem jó helyre került?!? :cry: )

Hozzászólás 2010 ápr. 2, 11:11 
Szia Béla!

Há' semmi különös oka nincs, hogy nem vállaltam tovább a Roller tenyésztést, csak a lustaságom,vagy nem vagyok elég kitartó...ahogy tetszik. Nagyon komplex feladat nekem ez a madár... :) De annak örülök, hogy kicsit bele ízlelhettem, mert igen érdekes jelenség ez a fajta, a kanárik palettáján! Nagy tisztelet nektek akik igazi szeretettel , és nagy hozzáértéssel foglalkoztok ezzel a különleges madárral! :salut:

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2010 ápr. 2, 9:01 
Sziasztok, szia, André!
Nem, igazad van, ANNYIRA nem volt trágár, mégis azt hiszem, az ilyesfajta nyelvezetű viccnek sem itt a helye. Bár ismertem a viccet, így leírva nekem szúrta a szemem. Hogy így szócenzúrázva nem ül már a poén? Hát igen, ezért lett volna jobb, ha mondjuk te magad írod szalonképesebben, esetleg. Ne haragudj, nem akarja senki szétrúni a barackodat :lol: , csak egyszerűen arról van szó, hogy lehet kultúráltan is viccelődni, tréfálni, észszerűen és egymást tiszteletben tartva vitázni. Tévednék? De ezt neked (nektek) kell mondanom? Áááá, tudod ezt te is nagyon jól. Aztán... amit a tévében és újságokban hallani-olvasni lehet nap mint nap... hát volna erről mit beszélni.
Messze van még a húsvét... Ezer dolog, előkészület.
Szép hétvégét mindenkinek!
Puszi nektek: Gabesz

Hozzászólás 2010 ápr. 2, 8:58 
Skrachlaci írta:
andré írta:
Magamra ismertem :lol:
Bár nem értelek.Nem hiszem,hogy annyira trágár lettem volna!
Semmi olyat nem írtam amit egy "madarászpalánta" ne hallana nap mint nap a TV-ben vagy az utcán,olvasna az újságokban és a könyvekben.
Ahelyett,hogy pótoltad egy másik szóval inkább törölted volna a hozzászólásomat mert így már nem ül a poén :wink:
Nem írok többet mert még szétrúgjátok a "BARACKOMAT"és azt hadüzenetnek venném!!!
További szép napot és Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

Ja, szerintem sem volt semmi durva abban a poénban.. :) Néha kell egy kis ilyen is, a sok "szakmai" vitát olvasva! Már nem tartozom a Rolleres körbe, mert eladtam a madaraimat.Így hát kb annyi beleszólásom van a témába mint a többi segítőkésznek akik télleg inkább csak sz@rt kavarnak, mert nem értik meg,hogy a Roller más műfaj.

André, itt 1 másik poén, hogy mennyire tájékozottak a madarász palánták egyéb ügyekben...

-két ovodás beszélget, aszondja az egyik-képzeld anyuék a radiátoron felejtették a kotont
mire a másik értetlenkedve -mi a "barack" az a radiátor?

Laci NEEEEE !
Mi a barack történt ?...Kérlek írjad le akár pü-ben is !...Pontosan ilyen emberek azok akik a közösségi életre születtek, mélységes tolarenciával de hozzá kőkemény igazságérzettel és a nélkülözhetetlen kellemes humorral !...Kapsz tőlem madarakat csak ne hagyj itt bennünket kérlek !... :24:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2972 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 149  Következő