Kedves Rolleresek!!
Mint ahogy minden kanáris én is olvastam és olvasni is fogom a rolleres oldalt.Ebben nincs is semmi baj.Nagyon örülök annak h amit a madarakról írtok azt át lehet vetíteni a szinesek világára is .Lassan és vesse rám a téglát az aki nem ért velem egyet,annyira kevés az amit ide írunk h elhal az oldal.No persze a színesek oldalára értem!!
Mi történt régen. A Nyíri Feri beírt már azt hiszem jól emlékszem,arról h ki a magyar bajnok és ki nem? No lett is forradalom.Jól emlékszem? Sajnos és írhatom így FERI vissza ment oda amit csak így lehet mondani születési hely.Meg is haltunk.Megakar élni és nem az első h írkáljon pedig nagyon jó dolgokat vet fel.
Egyszer adtam egy rakétát :színesek ALARM. Beszélgessünk mert úgy néz ki mint ha nem is lennénk.
Kicsit jöttek a beírások és annyi lett.
Azt h miért ment el a .............nem akarom minősíteni azt aki után ment a rolleres "tömeg" /szegény vajon a 11.-e után vajon mit gondolhat

/azt gondolom
összekéne fogni és vinni kéne előre a kanári tenyésztők világát mert nem jól van így.Biztos vagyok benne h azok akik nem "nagytételben" tartják a madarakat azok állandóan nézik az oldalakat.
Tudom vannak extra tenyésztők Bp-en és Pl Szombathelyen is .Akkor felteszem a kérdést : mi az oka h itt ahol mindent meglehetne beszélni miért nem aktív szinte senki??Ismerem és elnézést kérek tőle a nagy nyilvánosság előtt,egy igazán becsületes tenyésztőt akit így hívnak Vörös Tíbor.Az első volt aki tenyésztési szezonban átadott nekem egy intenzív tojót.Igen átadott mert S.E.G.Í.T.E.T.T. egy kanáris társon aki megszorult mert lefordult a párból a madara.
Nem ír soha semmit mert azt hiszem nem akar ütközni senkivel.Pedig nagyon rendes ember.
Hát akkor most itt az idő.Ki

-imádom ezt az emotikont-tek akiknek nem jó az amit itt írtunk -tatok.Akkor mi az oka h nem gerjed senki arra h ne titkolja mi van otthon, hol tart a tenyésztés, van -e tetű a madarak között és stb stb.
Egyszer felajánlottam h egy Bp-i foci pályán adok egy 30 nm-es területet és találkozzunk akkor amikor a közösség csak akarja.INGYEN.Azt hiszem nagyon sokan ajánlanak ilyet.Lehetett volna cserélni madarakat-hiszen eladásra ott van Monor-megbeszélni miben lehet segíteni egymáson.Mi lett a vége? A totem lerakó lefasisztázott.Miért? Azért mert nekem sikerült az FTC.Igen az FTC létesítmény igazgatójának lennem.Végre leírhatom mert el

innen.
Pedig én akkor és most is azt mondom:nem mondott volna ilyet ha ismerne.Zárójel:sajnos kétszer lekéstem az Andrénál való találkozást.
Ezt a felajánlást ismét megteszem. Eljött az idő.Mint ahogy eljön Kis Péter ideje is .No de ezt vissza szívtam mert

a Küzmi ha a politikusra gondol!!!!!!!!!!!!!
Ez volt az első és utolsó h a rollers oldalra írtam mert vannak csahos kutyái az állatokat

-vő nem is tudom kinek? Aki ismer tudja régen bennem van ennél több.Majd hallanak rólam .
Szeretettel üdvözlök minden kanári tenyésztőt legyen az ilyen-olyan mert mi a kanári tenyésztő alap mondata: NINCS VERSENY ÉS KIÁLLÍTÁS KANÁRI NÉLKÜL
Csiszár István