Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Fórum szabályok

>>> Általános fórumozási szabályok <<<

Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 66  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2010 ápr. 14, 20:31 
Ez igen, üdvözlök minden jóindulatú fórumozót, ez a mentalitás példaértékű, van mit tőletek tanulni, ezért tart itt ez a fórum. Megérdemlitek egymás társaságát, elvégre ti vagytok a sztárok, mindenki más .....
Gabesz írta:
Ui: a szomszédos kenőcsös topiknak nem kéne valami más cím? Ötleteljetek ki valamit.

Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2010 ápr. 14, 19:49 
Kedves Igazgató!

Jelen pillanatban a seprű az én kezemben van, és úgy gondoltam, ha nem rolleros szakmai, akkor itt a Trécselőben kap helyet minden más. Úgyhogy utólagos engedelmeddel, már át is raktam. Színes szakmázósra, kérdezz-felelekre pedig ott a színes topik. Jönnek majd még újak és lehet őket segíteni, támogatni minden oldalról.

A rolleros társaság elköszönt, és mivel a témát már jó pár napja lezártnak tekintjük itt az idren, úgy az ehhez kapcsolódó hozzászólások is törölve lesznek. Ha nem bánjátok. S ha igen, úgy is :wink: .

Üdv: Gabesz

Valódi név: Csiszár István

Hozzászólás 2010 ápr. 14, 19:27 
Kedves Rolleresek!!
Mint ahogy minden kanáris én is olvastam és olvasni is fogom a rolleres oldalt.Ebben nincs is semmi baj.Nagyon örülök annak h amit a madarakról írtok azt át lehet vetíteni a szinesek világára is .Lassan és vesse rám a téglát az aki nem ért velem egyet,annyira kevés az amit ide írunk h elhal az oldal.No persze a színesek oldalára értem!!
Mi történt régen. A Nyíri Feri beírt már azt hiszem jól emlékszem,arról h ki a magyar bajnok és ki nem? No lett is forradalom.Jól emlékszem? Sajnos és írhatom így FERI vissza ment oda amit csak így lehet mondani születési hely.Meg is haltunk.Megakar élni és nem az első h írkáljon pedig nagyon jó dolgokat vet fel.
Egyszer adtam egy rakétát :színesek ALARM. Beszélgessünk mert úgy néz ki mint ha nem is lennénk.
Kicsit jöttek a beírások és annyi lett.
Azt h miért ment el a .............nem akarom minősíteni azt aki után ment a rolleres "tömeg" /szegény vajon a 11.-e után vajon mit gondolhat :D :D :D :D /azt gondolom
összekéne fogni és vinni kéne előre a kanári tenyésztők világát mert nem jól van így.Biztos vagyok benne h azok akik nem "nagytételben" tartják a madarakat azok állandóan nézik az oldalakat.
Tudom vannak extra tenyésztők Bp-en és Pl Szombathelyen is .Akkor felteszem a kérdést : mi az oka h itt ahol mindent meglehetne beszélni miért nem aktív szinte senki??Ismerem és elnézést kérek tőle a nagy nyilvánosság előtt,egy igazán becsületes tenyésztőt akit így hívnak Vörös Tíbor.Az első volt aki tenyésztési szezonban átadott nekem egy intenzív tojót.Igen átadott mert S.E.G.Í.T.E.T.T. egy kanáris társon aki megszorult mert lefordult a párból a madara.
Nem ír soha semmit mert azt hiszem nem akar ütközni senkivel.Pedig nagyon rendes ember.
Hát akkor most itt az idő.Ki :110: -imádom ezt az emotikont-tek akiknek nem jó az amit itt írtunk -tatok.Akkor mi az oka h nem gerjed senki arra h ne titkolja mi van otthon, hol tart a tenyésztés, van -e tetű a madarak között és stb stb.
Egyszer felajánlottam h egy Bp-i foci pályán adok egy 30 nm-es területet és találkozzunk akkor amikor a közösség csak akarja.INGYEN.Azt hiszem nagyon sokan ajánlanak ilyet.Lehetett volna cserélni madarakat-hiszen eladásra ott van Monor-megbeszélni miben lehet segíteni egymáson.Mi lett a vége? A totem lerakó lefasisztázott.Miért? Azért mert nekem sikerült az FTC.Igen az FTC létesítmény igazgatójának lennem.Végre leírhatom mert el :110: innen.
Pedig én akkor és most is azt mondom:nem mondott volna ilyet ha ismerne.Zárójel:sajnos kétszer lekéstem az Andrénál való találkozást.
Ezt a felajánlást ismét megteszem. Eljött az idő.Mint ahogy eljön Kis Péter ideje is .No de ezt vissza szívtam mert :110: a Küzmi ha a politikusra gondol!!!!!!!!!!!!! :P
Ez volt az első és utolsó h a rollers oldalra írtam mert vannak csahos kutyái az állatokat :80: -vő nem is tudom kinek? Aki ismer tudja régen bennem van ennél több.Majd hallanak rólam .
Szeretettel üdvözlök minden kanári tenyésztőt legyen az ilyen-olyan mert mi a kanári tenyésztő alap mondata: NINCS VERSENY ÉS KIÁLLÍTÁS KANÁRI NÉLKÜL
Csiszár István

Hozzászólás 2010 ápr. 11, 21:54 
berenyibela írta:
fúziós madarak vagy küvé

Talált, nyert,süllyedt :D :D :D
Ez azért jobb mint Vlad-é mert nekem is eszembe jutott amit Gabesz írt de sajna címnek nekem is csak a hibriddel ill az új színmutációval gondolkoztam de hát az mindenféle jött-mantnek szemetszúr és ha mégis van az embernek egy rosszakarója.......

Hozzászólás 2010 ápr. 11, 21:41 
fúziós madarak vagy küvé

Hozzászólás 2010 ápr. 11, 20:52 
VladTepes írta:
(bocsi Gabesz, hogy rommá offoljuk a topikot > max ha kialakul vmi a dologból, dobd ki egy külön topikba a témát, oszt ha elavul majd, lehet kukázni)

:wink: Ne viccelj! Ha építő jellegű és szórakozás, akkor pont jó helyen van ! :lol:
Meg tudlak érteni fiúk! Nekem már az is hatalmas élmény, ha egyik másik madarassal találkozhatok, nemhogy madaras összeröffenés 8) Jó bulinak ígérkezik. Hanem dereng nekem valami fórumtali-szervezés még régebbről :roll: ... Persze, azzal ellentétben itt az a jó, hogy a hely, az idő és a jó ok is adott :lol: , a többi már rajtatok múlik. Jó szervezkedést!

Ui: a szomszédos kenőcsös topiknak nem kéne valami más cím? Ötleteljetek ki valamit.

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2010 ápr. 11, 20:29 
Hali,

Na ha van rá ígény, akkor nem vagyok semmi rosznak az elrontója!
telcsin is megbeszéltük Andrással, bevállalta hogy kimegy és foglalja a helyet :)
Ez ügyben felkeresem majd az MGKSZ vezetőjét, hogy egyeztessük a törekvésünket, illetve egy nagyobb helyet letudjunk foglalni egyben a területen. Tudom hogy még messze van, de aki már tudja hogy fog jönni, az kérem jelezze hogy fel tudjuk mérni mekkora helyre lenne szükségünk (hány kocsinyi, +utánfutó ha lesz valakinek)

Pavilon sátramat felajánlom használatra, már nem csilivili, de szép zöld csíkos :D, meg még biztos más is betud dobni párat.
A "zártkörű" sörsátrat viszont nem támogatnám, maradjunk nyitottak ahogy az eszmeiségünk is az...

Hozzászólás 2010 ápr. 11, 20:17 
Talán a legjobb az ha nyitnál egy új topikot az országos eseményekben Fórumtalálkozó névvel (így te is lehetnél Topikgazda és felvértezhetnéd magad különböző jogokkal, kiváltságokkal) mondjuk beszólhatnál bárkinek :22:

De komolyra fordítva a szót ott könnyebb lenne összeszedni mindenkit és sokan tudnánk tapasztalatot cserélni meg szimplán humorizálni... vagy akármi...

Hozzászólás 2010 ápr. 11, 19:49 
VladTepes írta:
Komolyan mondom, a köv börzére (tán május 9?) kéne egy kicsit szervezkedni, hogy legyen egy "fórumos hely" (egyben lefoglalni egy placcot, az előre helyigényt jelzők részére), hogy ott a biznisz mellett lehessen anyagot dumálni, esetleg egy mini zártkörű sörsátrat is csinálni...vagy vmi hasonlót.... És akkor ez olyan lenne, mint egy fórumtalálkozó, módot adva a személyes ismeretségek erősítésére :-)

Felőlem oké...

Valódi név: Takács Chris

Hozzászólás 2010 ápr. 7, 20:57 
VladTepes írta:
Gabesz írta:
VladTepes írta:
Tudom, hogy ez nektek sokkal hétköznapibb élmény, de nekem az első: Kikelt az első két kanárifióka fióka

Egy nagy :31: De semmi pánik, ugye? :lol:

Nem, csak határtalan öröm. Ma 17:10kor keltek, eléggé úgy tűnt, egyszerre.
Az tűnt fel, hogy mindkét szülő a fészek szélén áll, és befelé bámul, ill óvatosan, együtt rendezkedtek... Majd tükör, és látom, hogy kettő tátogó kis minimadár van ott.
Pont napra a tervezett időre keltek. Öt toji volt a fészekben, kíváncsi leszek, mennyi kel ki a végén.
Egyből kaptak lágyeleséget, meg majd késő este teszek be frisset, hogy reggel, mikor ébrednek, kéznél (csőrnél) legyen nekik.

Gratulálok, nagy élmény lehetett! Bár csak én is itt tartanék már!!!!!

Hozzászólás 2010 ápr. 7, 18:59 
VladTepes írta:
Ma 17:10kor keltek

Hű te! Ezek nem Dunyuskáék???? Vagy nem lehetnek ők... ahhoz korán van még :roll: , nem?

Hozzászólás 2010 ápr. 7, 18:46 
VladTepes írta:
Tudom, hogy ez nektek sokkal hétköznapibb élmény, de nekem az első: Kikelt az első két kanárifióka fióka

Egy nagy :31: De semmi pánik, ugye? :lol:

Hozzászólás 2010 ápr. 5, 20:49 
Na, toll, tinta? írod? :wink:
viewtopic.php?f=17&t=305&start=0

Valódi név: Piros András

Hozzászólás 2010 ápr. 5, 20:24 
Hol is,találom azt a szines topikot töbször néztem már bele mégsem találom
Írka van előttem felírom

nagyon magas nekem ez a multimédia -De megtanulom
von ott pár jó barátom kikről örömmel hallanék-,olvasnék,
Itt lekódoltam magam aki ismer megtalál mostmár csak tényleg KANÁRI -van még nekem mit tanulni üdv tintás

Hozzászólás 2010 ápr. 5, 19:51 
Ha ott is annyian lennének le se jönnék onnan. Tudnék kérdezni meg vitatkozni. :wink:

Hozzászólás 2010 ápr. 5, 19:37 
Gratula, Tintás! Majdnem ötös lenne a bejegyzésed :lol:
:28: , na, csak mert kikövetelted.
Persze, kérdezz csak nyugodtan, van itt szaki minden színben! Tudod, ott a színes topikon találod őket, vagy ott találnak meg ők téged :wink: . Jó fórumozást!

Hozzászólás 2010 ápr. 5, 17:07 
nos-Lajosbácsi-távolból is tudja kivagyok
Ja kanári?
Lipochrom színekben vagyok inkább járatos
Tetszenek a melanin színek is de nekem az latin de rövidesen felnövök hozzá :)
Ha kérdésem van fordulhatok hozzátok az utóbbival kapcsolatban?

Hozzászólás 2010 ápr. 5, 10:40 
Tintás Brámsz írta:
Ok-,hogy a nevem tetszik--minden rossz,lovat ,,bandinak hívnak"
Tintás? az eggy múlt nemvagyok büszke,rá de nem is tagadom
A madarakhoz úgymond-gondolom,hogy értek ezt tuti,hogy csak én látom így
Köszönöm szépen a ---------nemtudom--válaszodat nem találom a kérdőjelet
hejesírásomra ha megkérhetlek ne nagyon figyeljoda mindig1-es volt
Paraszt gyerek vagyok de jolnevelt
Rólam ennyit elég ha hirtelen tudatok magamról
Baráti üdvözlettel amost is majdnem TINTÁS

Nos, köszi, hogy magadról is mondtál pár szót :D , de én igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy milyen kanárikat tenyésztesz, mióta stb. Nem fogsz írási nehézségekbe ütközni, ha egy kicsit megerőlteted magad :wink:

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2010 ápr. 3, 7:43 
Tintás Brámsz írta:
Ok-,hogy a nevem tetszik--minden rossz,lovat ,,bandinak hívnak"
Tintás? az eggy múlt nemvagyok büszke,rá de nem is tagadom
A madarakhoz úgymond-gondolom,hogy értek ezt tuti,hogy csak én látom így
Köszönöm szépen a ---------nemtudom--válaszodat nem találom a kérdőjelet
hejesírásomra ha megkérhetlek ne nagyon figyeljoda mindig1-es volt
Paraszt gyerek vagyok de jolnevelt
Rólam ennyit elég ha hirtelen tudatok magamról
Baráti üdvözlettel amost is majdnem TINTÁS

Üdv "Tintás Brámsz" rég nem hallottam rólad. Örülök, hogy beléptél a netezők világába. Kell a frissítés ....

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2010 ápr. 3, 7:39 
Gabesz írta:
Szeva, Tintás! :D írtó jó neved van! Mindkettő! Nagyon tetszik :D

Nos, üdvözöllek köreinkben! Gyere, mesélj!
Aztán már ha épp itt a csevegősbe írtál, gondolom, jól megnézted magadnak ezt a kanáris fórumot. Nyugodtan olvasgass, keresgélj. Ha valami kérdésed van a kanárival kapcsolatosan, a legjobb helyen jársz, hogy választ kapj.

Szia Gabesz !

A "Tintásunk" egy leendő színkanári bírójelőlt. :07:

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 66  Következő