eszterolajos írta:
Kedves zsolt !
Dobtam e-mailen logot.
Az elöbbi hozzászólásomban jelentkeztem, de újra megerősítem a klub tagsági jelentkezésemet.
A javaslatom továbbra is az, hogy a mindenki számára elérhető weboldalon jelenjen meg a logo és az ismertető, hiszen csak így érjük el azt, hogy még ismertebbek legyünk és többen keressenek fel bennünket akár a klubhoz való csatlakozás, akár csak ismeret szerzés miatt.
Az idre reklámjára igyekeztem ezidáig is figyelmet fordítani. A lap.hu oldalakon kiemelt helyre kerültek a linkek közé, s "tipp" felirattal is elláttam őket. A privát oldalaimon úgyszintén szerepel az idre logója, az elsők között.
A csicsörkés oldal fóruma az idrén van. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy fórumtagság, majd Csicsörke Klub tagság nélkül /mely az IDRE-t erősíti/ a tenyésztői információkhoz egyenlőre nem férni hozzá. Aki jelenleg csak olvasója a fórumnak, de nem aktív, azokat remélhetőleg aktivitásra és tagságra inspirálja ez a megoldás, amennyiben komolyabban érdekli a téma. Továbbra is tartom a koncepcióban kifejtett álláspontomat, miszerint egyenlőre ebben a fázisban vagyunk:
"1. Első lépésben azt tartanám üdvözítőnek, ha tenyésztőknél jelentkező szaporulat „jó kezekbe”, azaz más komolyabb tenyészőkhöz kerülne, az állomány növelése, és stabilizálása érdekében.
2. Természetesen nem csak a meglévő tenyésztők információ áramlását szeretném elősegíteni, hanem fontosnak a tartom, hogy az IDRE tagságán belül is mind több csicsörkék felé elkötelezett tagtársat verbuváljunk. Ez mintegy második lépcsőként növelhetné a hazai állományt. "
Ezt a koncepciót erősítendő, hogy egyenlőre a csicsörke tenyésztők, csicsörke tartók közötti információ-áramlást tartom elsődlegesnek és kiemelt jelentőségűnek.
Van még más oka is, annak, hogy a kezdőlapon
semmilyen tenyésztői információ nem szerepel, ezt privátban szívesen kifejtem.
Ha már a csicsörkés oldalon a nyitólapra nem is tudom feltenni a logót, amennyiben Csaba kreál egy mutatós 214x40 méretű, jpg. formátumú IDRE logót, azt nagyon szívesen kihelyezem a lap.hu oldalaim / 52.db/ kiemelt hirdetési felületére. Ezeknek az egyedi látogatottsága /nem oldalletöltések száma/ havonta 25-30.000 között van. Ez nagyságrendekkel több, mint ami a csicsörkés oldaltől valaha is elvárható.
Így jó lesz?