Norbi, gratulalok a jakodhoz! Nagy kope lehet,biztos ferfi gazdaja volt. Jo sokat nevettem, ahogy nyihog.
El nem tudom kepzelni, hogy mi lett a szarnyaval, mert nem ott szoktak tepkedni magukat, ha rosszul erzik magukat. Latom, ertesz a madarakhoz, biztos szepen rendbejon nalatok.
Az elveszett jakot mikor kerestek,. szolt a szomszed, hogy naluk van. Lattak is fent a fa tetejen megreszgulve a kek egtol, nem figyelt rajuk, mikor szolongattak, es vegul lattak berepulni az erdobe.

Annyira szivemre vettem a dolgot, hogy ejjel azt almodtam, hogy elrepult Csipuskam, es nagyon sirtam

almomban.
Jatekrol: En nagyon sok jatekot vettem Csipinek, es minden nap masikat kap. Ketsegtelen, igy is megunja oket egy ido utan, es mindig azaz erdekes, ami el volt tunve egy jo ideig. Azert a fem lancanal nincs jobb jatek, akar csak logatva, akar mindket veget felrogzitve teszem be.
A lyukas zoknikat osszegombolyitom, es azzal nagyon szeret jatszani, remek kapus.Ezt kalitkan kivul jatszuk.
Aztan mindenfelet felteszek a kalitka tetejere, amit ledobal, en meg vissza neki.
Bar lassan 7 eves lesz, meg mindig szivesen kukucsozik.
Sokszor a repat, fott kukoricat is a kalitka tetejere teszem, es onnan vadassza be a felso ulobotrol. Jol kell nyujtozkodnia minden falatert.
Neha egy Wc-papir guriga is felkelti az erdeklodeset.
Megorul a pillepalackert. Leginkabb a kupakkal jatszik, igy egy 2 literesbe 1dl vizet teszek, es azzal eljatszik a kalitka aljan, igyekszik leragni a kupakot. Ha ures, akkor egy kicsit behorpasztom, es ugy teszem ra a tetejet, igy meg tudja csipni, jol eljatszik vele.