Megnézted a Webemen a szabályos vízi apportot ?!...
Nagyon édi kiskutyáid vannak a képen ! Nem a szolgálati munkakutya kategória, de kutyíííí !....
Nem apróvad vadászat volt tegnap, hanem nagyvad terelő vadászat, amolyan kötelező rossz, ami a vadállomány szétkergetésével jár ezért évek óta ellenzője vagyok, de a nagy nyomás miatt muszály egyszer egy évben megrendezni...
Ha olvasás közben rábukkansz valami jó kis vigyorgósra, akkor írd le hogy hányadik lapon, mert még én is szivesen visszaolvasnám, ugyanis már ki ment a fejemből hogy régen miket írogattam össze..?!
Egyébként sokat gondolkodtam azon, hogy miért is van ekkora sikere a topiknak...Nos hát - ne tünjön szerénytelenségnek - de meggyőződésem hogy bármiről is legyen szó, csak akkor működik, ha kellő vidámságba van beleágyazva !... Akár mekkora szaktekintély lehet bárki, mégsem éri el célját, ha a mondandóját száraz tudományossággal próbálja maradandóvá tenni !...Évente kétszer tartok 3-3 hónapig tartó vadászvizsgára felkészítő tanfolyamot...El lehet képzelni a már ismert stílusom után, milyen légkör uralkodik ez idő alatt, de a lényeg hogy évek óta nincs bukás a vizsgán !!!....Ezért hiszek a pajzán ökörködés erejében, mindig félve attól, hogy nem vagyok e néha egyeseknek tolakodó...
Nem tudom miért írom ezeket....talán a tegnapi "életben maradásom" hozta ki belőlem ezt az önvizsgálatot ?!