molnarl.g írta:
Szia Laci!
Én is Laci vagyok, ha őszintén nagyon szeretnél egy Jákót (mint én).
Nekem is lesz...van is rá egy összegem, de várom a pillanatot mikor
megcsörren a telefonom...és egy hang azt mondja: nálam van a kis Jákód...mikor jösz érte?
Tudom, hogy már él az a madár akit nekem teremtett Isten!
Ő egy életre való társ lesz.
Soha ne mond, hogy soha........
Laci
Én is Laci vagyok, ha őszintén nagyon szeretnél egy Jákót (mint én).
Nekem is lesz...van is rá egy összegem, de várom a pillanatot mikor
megcsörren a telefonom...és egy hang azt mondja: nálam van a kis Jákód...mikor jösz érte?
Tudom, hogy már él az a madár akit nekem teremtett Isten!
Ő egy életre való társ lesz.
Soha ne mond, hogy soha........
Laci
Szia!
Ha nem csak azért szeretnéd, hogy egy állattal több legyen aki "imád" téged.
Nem, nem csak azért,hogy egyel több legyen
Ha nem csak villogni szeretnél, hogy "nekem Jákóm van! Csóri kis Hullámos tartók..."
Hullámost és Nimfát is tartok kolóniában és nem is szeretném őket eladni, esetleg majd az utódokat
Ha egy teremtményt szeretnél aki egész életedben melletted lesz, akit néha ápolni kell, aki lepiszkítja a kedvenc holmidat, akire el kell költened a nyaralásra, bulira félre tett pénzed.
Nyaralni már most sem járok, nincs kedvenc vagy féltett holmim, a bulizásból már kinőttem, Ápolni az összes madart kell, ha beteg fajtól függetlenül
Aki szétrágja a legféltettebb kincseid, egy pillanat alatt.
Ilyenem, ha lenne is nem ezekért aggódnák,hanem azért,hogy a madárkám lenyelt -e belőlle valamit.
Aki miatt esetleg évekig nem mehetsz nyaralni...
Nem járok nyaralni, és nem anyagi miatt,hanem mert nem szeretném senkire rábízni a mostani madaraimat sem. Az a biztos amit saját maga intéz az ember.
Aki miután szétszedte az új telefonod, csak együgyűen néz, mintha mi sem történt volna...
A telefon pótolható! Az egyéniséggel rendelkező madár viszont nem pótolható, vehetsz másikat de az már egy másik egyéniség, nem ugyan az.
DE! Akinek ha a szemébe nézel, az egész Világot látod benne, aki egy igazán őszinte társad lehet, akiben nem fogsz csalódni...
AKKOR LESZ JÁKÓ PAPAGÁJOD!!!
Minden állatot védeni kell,hisz a legnagyobb ragadozó a Földön az ember, mert az állatok életét nem csak a levadászásukkal lehet elvenni, az élethez szükséges területet is meg kell hagyni nekik, hisz ennélkül is kihalhat.
üdv Laci.