Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Fórum szabályok

>>> Általános fórumozási szabályok <<<

Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 66  Következő
Szerző Üzenet
Bronz fokozatú IDRE díjas
Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2007 dec. 26, 15:14 
eszterolajos írta:
Ezekről a furcsa kanárikról pedig csak tájékoztatásképpen dobok be egy -egy képet, hogy ilyen is van...

...ilyen is van. Miért? Mitől?? Hogyan lesznek ilyenek??? Kinek tetszenek :?:

Kerestem én is képet itt a Neten (nehogy a sok karácsonyi finomság igen megülje a gyomrunkat...) kicsit ezekről a girbe-gurba madaraknak nevezett tolla-szárnyafosztott párákról, de nem találtam. Remélem azért, mert nincs is sok belőlük.

Amaryl, én sem tudtam megnyitni odaát a kopaszkutyás és csurdimacskás képeket- még a Doromboló tippjét is kiróbáltam.

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2007 dec. 26, 13:30 
Kedves Bélám !

Az x et én is igy nyitogatom mindenhol, de ez nem mutat se kopaszt, se semmit hiába klikk. igy - úgy, vagy ide - oda.

A pontos cím meg már fenn van egy direkt erre a célra nyitott topikban a címe : ÉNEKES KANÁRI VERSENY 2OO7 SZEGED.
De azért ide is leírom SZEGED SZÁNTÓ KOVÁCS JÁNOS u. 28.

Tóth Lacinak meg azt mond meg, ha beérkezik a busszal a szegedi pályaudvaron kérdezze meg az információtól, hogy hól van a Petőfi telepre induló 21y megálló ( de feltétlen tegye hozzá, hogy a Petőfi telepre, mivel mindkettő egy helyen van csak az utca másik oldalán ) és azzal jöjjön a végállomásig, ha odaért csörgessen meg a o6 - 7o - 2o3 - 755o -e mobilon és kimegyek eléje, de ott van a bejárat 3o méterre a megállótól.

kétszeres Gyémántkoszorús Mestertenyésztő

Hozzászólás 2007 dec. 26, 11:07 
Lalikám !
Eljutottunk oda, hogy tanácsot agjak számítógép ügyben !... :lol:
Bal egér aztán jobb egér...ott a kép megjelenítésére klikk és voal'...
Más ...Most telefonált a Tóth Laci, hogy Miskolcról másfél napig kéne neki vonatozni, mire Szegedre érne ezért a busz látszik jobbnak...de abból is csak kettő van, egyik reggel másik este. Így kb. 12 óra körül érne Szegedre...Az a kérése, hogy ha ki tudnád nyittatni addigra a művházat ?!
Meg még valami..Ha egyáltalán benne van a telefonkönyvbe ?...Hogy a Szántó Kovács János utca hány szám, mert a GPS-be csak úgy tudom beütni, hogy simán odataláljak, de ha nem tudod megnézni akkor is megyünk, csak akkor majd kérdezősködünk...úgy hogy csak ha nem nagy gond akkor !?.....
Éljen a HAZA !....

Hozzászólás 2007 dec. 26, 10:00 
Nézném én a kopaszokat, ha kinyílna az x..., de viszont láttam kopasz tengerimalacot, hát mit mondjak a bundás jobban tetszik....

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eszterolajos 2007 dec. 26, 17:06-kor.

Hozzászólás 2007 dec. 26, 2:19 
Ezek a saját kuttyaim! fajta szerint malinois... spec.nekem itt kezdődik és itt végződik a kutya...a világ legokosabbjai,aki nem hiszi,olvasson utána!!! Többek között ezt írják:

Jellemzői: Őrző-védő kutya. Szükség esetén makacsul, hevesen és habozás nélkül megvédi gazdáját.

az elsőn az akkor 7 hónapos szuka,épp körteevés közben,imádja a vega kaját,a másikon a 10 éves "nagybácsi" aki már 4 hónaposan elkapta a doki karját...csak kezet akart velem fogni,de meghiúsult...akkor kezdtem kutyasuliba járni vele!
A harmadik fotón a tőlem vásárolt kutya,testvére az öregnek,és tavalyelőtt agilityiben megnyerte a VB-t...

Kép
Kép
Kép

Hozzászólás 2007 dec. 26, 0:58 
Aztán itt a kopasz macska,a szfinx...spec.aki szőrallergiás annak nagyon praktikus...mikoriban megjelent a kiállításokon,állítólag 1 milláért hozták be az elsőt az USÁ-ból....
Kép

Hozzászólás 2007 dec. 26, 0:51 
Csaba,nagyon szuper ötlet volt tőled ez a topic...mindig furdalt a lelkiismeret ha nem kanárival kapcsolatos hozzászólást eszközöltem!Na de most!!! :01:
Szóval,a kopasz kanári....szegény!!!! na de van kopasz kutya is,már nálunk is lehet látni....több 100ezer volt az ára,mikor megjelent az országban!!!szegényke így néz ki:
Kép
Kép

Hozzászólás 2007 dec. 25, 20:09 
:13:

Hozzászólás 2007 dec. 25, 15:39 
mééééér,valaki is gondolná rólad???? :61: :61: :61:

Hozzászólás 2007 dec. 25, 12:12 
Szerettem volna enyhén burkoltan világossá tenni, hogy nem vagyok homoszexuális !
Nem az írtam, hogy xy rohadt buzi !

Hozzászólás 2007 dec. 25, 11:14 
Nekem is tetszik a kép és én is nagyon szeretem az egzotikumokat. Ám ez a szegény asszony nem tudna élni azok nélkül a cicomák nélkül, mert ha levenné, képtelen lenne tartani a fejét, nyaka szakadna :shock: !!! A madár, amit hoztál, az pedig képtelen repülni, pedig van szárnya!!! Ő csak álmában röpülhet, de lehet, hogy akkor ő szárnyal a legszebben...

:25:

Hozzászólás 2007 dec. 25, 10:59 
Igen Gabesz Tetszik a kép...

mégpedig azért, mert sugárzik a nőről a szerető gondoskodás és a lelki béke, annak ellenére, hogy egyszerű körűlmények között él....
egyébként én nagyon szeretem az egzotikumokat és a régmúlt idők ma is fellelhető értékeit.
Ezekről a furcsa kanárikról pedig csak tájékoztatásképpen dobok be egy -egy képet, hogy ilyen is van.....

Hozzászólás 2007 dec. 24, 23:13 
Nézőpont kérdése. Igazából kétféle dolog is eszembe jutott... Egyik a szépségről és ízlésről, másik oldalról meg nagyanyám jutott eszembe, és az ő vélekedése minden furcsa küllemű dologról ...

Ízlésről pedig nincs mit vitatkozni – tartják. Márpedig ízlés dolga, hogy kinek mi szép. Ezért aztán emberről emberre, országról országra változik a szépségideál. És akkor itt kérdezlek én is téged, tetszik neked ez a nő?
Kép
...mert meglehet, hogy hazájában éppen ő a szépség királynő, kit a kultúrájuk, hagyományuk miatt torzítanak el nemesfém gyűrűkkel, spirállal...! Hasonló lehet a hozott madarad szűk alakkanáris körökben , kit lehetséges, hogy többször is díjaztak elámító alakjáért, különleges tollazatáért, elegáns tartásáért :shock: .

Másfelől pedig szegény megboldogult nagyanyám jut eszembe, ki aztán ki nem álhatta, ha valaki a természetes szépséget elcsúfította, hacsak ártatlan festéssel is! Szegény, ha egy ilyen szándékosan eltorzított madarat látott volna, összecsapta volna a két kezét, és egy Jesszus Máriám, el ne hagyj! kiáltás után gyorsan még egy Mi Atyánkot is elmondott volna szegény szerencsétlen pára lelki üdvösségéért és hogy a rontást messze elűzze még a környékről is... :D

Én személy szerint csak szánalommal tudok ezekre a szerencsétlen madarakra nézni. Szerencsére, még csak képen láttam ilyet... Ha tőlem függne, én betiltanám ezeknek a torz lényeknek a tenyésztését. Alma nem esik messze a fájától... Véteknek tartom a Nagy Természet ellen!

Arra azért kíváncsi vagyok, hogyan lettek ilyenek fura kinézetelűek ezek a madarak? Milyen módszerekkel tudták ilyenné tenni ezt a fajta kanárit?

Pussz: Gabesz

Hozzászólás 2007 dec. 24, 22:23 
Szegényre rossz ránézni!
Biztos azért rakta Lajos a kanári S.O.S.-be, mert segítségért kiált szegényke, hogy enni akarok!!!...(de akkor jó helyen jár, itt csupa segítőkész emberek vannak, akik nem nézik el, hogy egy madárka éhezik... :D)

Hozzászólás 2007 dec. 24, 22:01 
Na Gabeszka ! Most szólalj meg !...A rohadt életbe, hogy miért nem ezeket kezdtem el tenyészteni ???...
Nem is tudom egyáltalán van e értelme az életnek, görnyedt kopszrigó nélkül ?!.... :57:

Hozzászólás 2007 dec. 24, 21:59 
Ajjaj, ez meg miféle szerzet, kérem? :shock: Érdekes, az biztos! :D

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2007 dec. 24, 21:53 
Lajosnak valahogy nem ment a kép feltöltése, engem kért meg...
Hát íme:

Kép

Hozzászólás 2007 dec. 24, 21:16 
No, hadd lám!

Finom a fogása, puha az érintése, leheletkönnyű a kelméje, áttetsző a szövése, és az illata... hószagú fenyves illat! :shock: Te Lajos, csaknem az Angyal grabancát kaptad el és hoztad ide nekünk???!!!

Mert kép egy szál se... Nemhogy kanári :lol: !

:25:

Hozzászólás 2007 dec. 24, 15:06 
A mutkor is nagy háborgás követte a különleges kanárit, hát milyen fogja ezt követni..... Ki ismeri????

Hozzászólás 2007 dec. 23, 21:54 
Hát az ember jót röhög az ilyen beszólásokon, hogy jól megértettük egymást, no nem a szexben, pedig nem kéne ezen röhögni. A humor ebben nem is maga a tény, hanem ez a szöveg, ez a verbális megközelítés.
Ne is beszéljünk róla, elvégre ez az ő értéküket ez nem befolyásolja. Sosem szoktam minősítésnek venni a nemi irányultságot.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 66  Következő