madaras86 írta:
Szia Kanike!
Ezt te csináltad? Szuper lett. Én is összeengedtem az enyémeket télire egy 3,7m hosszú röpdébe (70-80cm széles).A 2 korábbi gyilkos madaram is totál jámbor lett ekkora helyen,na meg a sok új szomszéd közt:) Nálad sincs vita köztük? Én tettem fel odúkat is, mivel nekem kint telelnek és éjszakára szeretnek beülni. Errefel az egyik tojómnak most jött meg a kedve a költéshez, beköltözött az egyik odúba és nagyon kaparja a fűrészport, kíváncsi vagyok mit alkot. Én jövőre nem is bontom szét őket párokra, idén úgy voltak még se lett semmi. Majd kiderül csapatban alkotnak-e valamit, odút teszek fel nekik többet mint ahány pár van.
Szia.
Igen én csináltam,meg is küzdöttem vele rendesen.
Bár csak én is tudnék nekik akkora helyet biztosítani, de a kis hely ellenére (140x65x150) sincs vita, kezdenek össze rázódni.
Nállam is oduba éjszakáznak,hallottam kaparászást is sőt párzást is láttam,de eddig még semmi foganatja.
Érdekes hogy mindhárom pár felismerte a saját oduját pedig külön voltak elszállásolva,úgyhogy nem küzdöttek érte.
Remélem marad is a béke.

Na ez tényleg furcsa, mert nekem is abba az odúba költöztek be amibe eredetileg is aludtak mikor páronként voltak. Pedig van olyan odú amiből van 3 szinte totál ugyanolyan. Azt hittem csak véletlen