gaby írta:
Helló Mindenki!
Na látom másoknál is megy a harc, a trónért

!
Ez nálunk is igy van. Azt el nem tudjátok képzelni hogy amikor közlön a csasláddal, hogy pIPIKE KIJÖN, ők eszeveszett menekülésbe kezdenek kutyástól az emeletre
Senkit nem visel el. Ja és a kis drága, megpróbál utánuk menn. Ez kész

Ha nem engedem hogy azt csinálja amit épp akar,simán belém csip. Na nem nagyon de.....
Néha családom egy egy tagja veszi a bátorságát, és lejön. Na akkor pipi megtámadja, és felmenekül. A multkor kislányomra rászált felfújta magát jó nagyra , hát megijedtem. Ilyenkor küzbe kell lépnem . levettem Pipikét a kislány felment. Ha nincs lent senki, egy tündér azt se tudja hogyan bújjon, el nem menne mellőlem, viszont ha valakit meglát tiszta zizzzzzz.
Na ilyenkor képes csipni engem is. Szerintetek változik ez?Mármint nem szeretném evakuálni a családot mindig.........
nálunk a fürdés úgy van megoldva, hogy egy kisebb kalitkát teszek az ajtaja elé, és mondom neki, hogy megyünk fürödni. Na, először elég hülyének nézett, az volt az arcára irva hogy "na nem képzeled, hogy ebbe a kis valamibe fogok áttmenni, és nem tudom mi az a fürdés"
Mostmár meglátja a kalitot szivesen áttmegy, mert tudja, hogy az emeleten fürdés lesz.
Sajna csak igy tudom biztonságosn megoldani, a kutyus miatt.
Nem szeretnék félszemű kutyát + tollnélküli Pipit
Egyik sem fél a másiktól. Sőt. De ez nem okoz gondot mert a Bebuka a kutyi megtanulta, hogy pucolél van felfele, ha a madárka kijön.
Na ennyi a történet! Talán a fürdéssel tudtam segélni.
Szép napot! Gaby
Ezt nem szabad eltűrni Gaby, igy előbb-utobb mennie kell majd a madárnak a családból vagy örökre ketrecben marad.
Nevelni kell és a család tagoknak nem félni kell tőle hanem nyakon vágni ha csíp, nem fog változni sokat szerintem jó irányba a dolog.
Nálam a következő fegyelmezés vált be, ha bánt vkit a családból azt megtorlás követi , kiabálás, bezárás, nyakon verés mikor mi...
Nagyon , nagyon ritka lett , szinte eltűnt...
Büntetni rögtön szoktam , hogy érzékelje miért kapta és utánna nagy összebujás következik ,jelezve, hogy nagyon szeretem , de hülyeséget csinált azért kapta.
Ugyanugy kell vele bánni mint egy vásott fiú gyerekkel, nem kell minden idiotaságot eltűrni, mert hülye felnőtt lesz belőle.
Ma a mami próbált beférkőzni a kegyeibe. Vérzett a keze
Ma az gondoltam ki szerintetek mit szólna, ha nem én engedném ki a drágát hanem a férjem , és ő is etetné
A nyakonvágás mlyen mértékű? Sajnos ha zizi hát nem hogy nyakonvágni nem lehet, de visit és azonnal csap a kis csőrével.
Olyan jó lenne, ha nem csak az én örömöm lenne, és a család is érezné mennyire tud szeretni, és milyen amikor visszaöklendezi az ételt, hogy nekemadja. És milyen amikor puszit ad és odabújik. Annyira különleges az egész lénye. Jó lenne, ha más is részese lehetne.
Na szép estét. Gaby