Hát én költetni szeretnék, de ezt még meg kell velük beszélnem.
A szétszedés meg az egy kis problémával jár, mert a többi röpde sima (hexagon) madárháló és azt vékonynak tartom ezekhez a csőrökhöz, tehát az külön elhelyezésük nem megoldott.Az újbólhálozás meg nem kis összeg, egy kisebb vagyon, az röpde se volt két fillér.De igaz ha több ilyen papagájt akarok akkor kénytelen leszek az új háló megvételére.
A tenyésztőt Ti is ismeritek, ha máshonnan nem hát az itteni hozzászólásokból.
Braun Ferenc, Diósd.
Az árakat nem tudom, hogy itt mennyire ildomos kiírni, lehet, hogy privátban kellene.
Egyébként annyi ilyen szépség volt, hogy már nem is emlékszem, hogy melyik mennyi volt, de a P.p.perlata az nagyon bevésődött, 110.e a pár.(bevizsgált)Mivel nézegettem én ott mindent, már végén zsongott a fejem így már nem is tudom, melyik volt a picta ára.Lehet, hogy 80 e..Ezt a 3 árat jegyeztem meg, a mienket (na ezt nem volt nehéz) az párban 55.e., a másik (valami, lehet, hogy pont a picta) 80.e., és a P.p.Perlata 110.e.
Ezek mind bevizsgáltak voltak.Viszont volt ott még több fiatal amelyek olcsóbbak voltak, de ezek nem voltak bevizsgáltak.(aztán lehet, hogy mindent keverek és a rhodogaster volt 80 e.)
Ha csak dísznek vettem volna a P.P.perlata-kat lényegesen olcsóbban megúsztam volna mint 110.e.
Kérem valaki tisztázza, hogy a P.p.perlata azonos e a P.rhodogaster-el, mert találtam olyan oldalt amelyen a rhodogaster volt a régi neve a perlatának.De sok helyen külön fajként említik, a Wikipédián is.
Természetesen megnéztem én már a Wikipédiától kezdve már sok oldalt, de még mindig nem tiszta a kép.
Mert a szépsége alapján beérném ezzel is.(na meg olcsóbb ha jól emlékszem.

)