Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Fórum szabályok

>>> Általános fórumozási szabályok <<<

Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 66  Következő
Szerző Üzenet

Hozzászólás 2010 dec. 8, 11:48 
Szia

Te is fiatal vagy és kevésbé bölcs :D Az alábbi írás Kuviktól asszem nem neked szólt.

IDRE tag
Valódi név: Seres László

Hozzászólás 2010 dec. 8, 11:30 
Sziasztok!

Senkit nem küldtem sehová :)
Butaságról nem írtam egy sort sem.
Elnézést kérek mindenkitől, ha csak nekem szúrta a szememet az a két jelző egy mondaton belül ilyen összefüggésben.

Bocs :(

Ps:
Az igazság nem félúton van, hanem odaát :D :D

IDRE tag
Valódi név: Seres László

Hozzászólás 2010 dec. 8, 4:38 
fric32 írta:

Lehet fiatalabb vagyok mint te és talán így bölcsebb,nem fogok egy ilyen helyen tovább személyeskedni.

Akkor maradok a segítő illetéktelen.

Az ember fiatalból öreg, öregből bölcs lesz.
Jelenleg pedig úgy igaz: Bölcsebb maradtál volna, ha nem írtál volna.

Beszéltem!
Uff!

Valódi név: Nyíri Ferenc

Hozzászólás 2010 dec. 1, 23:46 
Aki esetleg még nem látta itt egy link,a védett madarakról szól:
A Vlad Tepes és Ottó -val levő riport.

http://atv.hu/videotar/20101201_a_tv_ug ... _30_2_resz

Bronz fokozatú IDRE díjas

Hozzászólás 2010 nov. 30, 12:37 
Vlad Tepes Boldog névnapot tisztelettel Kari

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2010 nov. 24, 14:34 
E-mailben küldheted, meg mások is, ha még nem küldték el.

Aranykoszorús mestertenyésztő
Valódi név: Eszteró Lajos

Hozzászólás 2010 nov. 24, 11:04 
feketemarcsi írta:
Esetleg lehetne nyitni egy kerekasztal beszélgetések témakört és ott lehetne ilyen sehová sem illő témákat nyitni?
Aztán aki szeretne beszállni a beszélgetésbe, ott megtehetné, itt meg maradnának a vidám témák. :roll:
Szerintem, aki először jár itt és benéz a trécselőbe, már el is menekült örökre. :wink:

Valószínűleg így van, de az attól fűgg, hogy kinek a szövegétől... :santa:

Marcsi ! A napokban küldtem neked e-mailt nem küldted a fényképet... sürgősen pótold.....

IDRE tag
Valódi név: Küzmös Csaba

Hozzászólás 2010 nov. 24, 10:32 
:salut:

viewtopic.php?t=1518

IDRE tag

Hozzászólás 2010 nov. 24, 9:59 
hirtelen nem volt jobb ötletünk, de várom a véleményedet, ötletedet hova és milyen címmel rakjam Lajos és Feri eszmecseréjét.

IDRE tag

Hozzászólás 2010 nov. 24, 9:24 
Szia,

elnézésedet kérem, de a színkanáris topikban szeretnénk ha leginkább a színkanárikkal kapcsolatos tenyésztési, tartási dolgok szerepelnének. Attól még hogy benne van a színkanári, nem biztos hogy ott jó helyen van :65:

A probléma pedig amit kiveséztetek, a szövetség (legyen az korábbi vezetőség vagy sem) asztala. Ezért gondoltuk hogy annak ott a helye.
De megnyugtatlak, akit érdekel a téma, az úgy is olvassa akár itt akár ott van. Akit pedig nem, annak ne vegyük el a kedvét a szakmai megnyilvánulástól...

Üdv:
Csaba

Valódi név: Csiszár István

Hozzászólás 2010 nov. 24, 9:08 
Küzmi!!
Rákattintottam és tudod mit írt ki ? Azt , hogy ezeket az írásokat elraktuk a kanári trécselőből . Az MDOSZ részre , igaz nem a szövetségről szól és főleg nem az MDOSZ vezetéséről. A mostaniról. A régiről sem. Csak a kanáriról , de menjen oda mert ott úgysem olvassák , no meg itt ez egy trécselő oldal . :D Én leglábbis nem. Csak arra kérlek ne haggyon el a jókedved :D :D :D délután várlak az ügyedben. Ott majd kapsz , ne félj!! :33:

IDRE tag

Hozzászólás 2010 nov. 23, 15:49 
Kedves István,

klikk ide:
viewtopic.php?f=49&t=1512

Valódi név: Csiszár István

Hozzászólás 2010 nov. 23, 15:16 
Általam tisztelt Küzmi !!

Azzal a nyilt és egyenes kérdéssel fordulok hozzád , hogy lszíves adjál segítséget nekem és a többi olvasónak.Akit érdekel vagy csak olvassa de nem érdekli.
Sziasztok,

az elmúlt hozzászólások áthelyezésre kerültek a trécselőbe
viewtopic.php?f=17&t=230

és a MDOSZ alfórumba:
viewtopic.php?f=49&t=1512

Szóval szeretneém ha válaszolnál arra , hogy merre találom a 11 . 21. 23.59 és a 11 . 22 . 18.33. óra között feltett v bemásolt írásokat. Tudod említettem nem erősségem a kutatás és nagyon jól esne ha segítenél nekem.Ebben.
Köszönettel
Csiszár István
Ui sajnos csak reggel tudok érdemben ebben eljárni ezért elnézésedet ha később reagálok.

Valódi név: T.G.

Hozzászólás 2010 nov. 18, 21:08 
feketemarcsi írta:
...A kutyám, mikor elfogy a vize, odaszalad az edényhez és nyalja a száját, ha meglátja valamelyikünket.

:lol: Mérget vettem volna rá, hogy a kutyánál fogunk kikötni :mrgreen: Na de a lényeg, hogy érdekes dolgokat figyelhetünk meg kedvenceinknél legyen az madár, kutya vagy macska vagy nemtom hánylábú állat. Képességeik nemegyszer megnevettetnek vagy elámítanak! Köszi fiúk nektek is, egész jól elbeszélgettünk s talán volna még sokminden kitárgyalnivaló ezzel kapcsolatban... Úgyhogy szépen ezt most átemelem ide a Trécselőbe. Hátha másnak is eszébejut valami érdekes madarával kapcsolatban :wink:

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2010 nov. 18, 17:27 
emys írta:
Olvastam valahol, hogy a kézzel nevelt hullámos papagáj (meg nyilván az összes többi hullámos is) nem egy lénynek lát egy embert, hanem inkább valamiféle csapatnak.

Ez egy érdekes dolog, de lehet van benne valami! Ugyanis az én kézzel nevelt madaram pont úgy viselkedik mintha nem "egy darab lennék", a kezemet ha épp olyan hangulata van megcsípi, de a karomra már felmegy és nem bántja. Ezt a dolgot nem értettem, de ha a fentiek igazak, akkor a "csapat" azon tagját ami a "kéz" nem szívleli valamiért :D

IDRE tag
Valódi név: Dr Sátorhelyi tamás

Hozzászólás 2010 nov. 18, 17:00 
Gabesz írta:
Kanári-ember: Hacsak nem egy kézzel nevelt csürkéről van szó, mert az biztosan másként értelmez dolgokat.

Szia!

Igazad lehet. Olvastam valahol, hogy a kézzel nevelt hullámos papagáj (meg nyilván az összes többi hullámos is) nem egy lénynek lát egy embert, hanem inkább valamiféle csapatnak. Kézzel nevelt verebeim biztosan így voltak vele: volt idő, mikor tőlem féltek, de a kezeimtől nem...
Az ember agya meg úgy fejlődött ki az évmilliók során, hogy mindenben összefüggéseket keressen, és megszemélyesítsen.

emys

http://www.exopet.hu/

Hozzászólás 2010 nov. 18, 16:24 
feketemarcsi írta:
Egyébként ha hiszed, ha nem nálam van néhány ügyes manipulátor.
A legnagyobb hús nem roller, virginiai a arnyom, nyikorog, töleszkedik, hízeleg, néz hatalmas szemekkel, aztán ha megkapta a lisztkukacokat, nincs több a kezemben, hátat fordít és faképnél hagy.
Szerintem a rollerek is, főleg a hímek, mikor egyedül vannak egy kalitkában, igénylik az emberek társaságát.

Okés, beszéljünk róla.
Kommunikáció.
Madár-madár: tuti, hogy még azt is elmondják egymásnak, hogy figyu, de jó csaj van a szomszédban :wink: meg azt is, hogy húzz a magostálamtól, különben odacsapok. S az meg is érti.
Kanári-ember: Hacsak nem egy kézzel nevelt csürkéről van szó, mert az biztosan másként értelmez dolgokat. Szovel szerintem mi vagyunk azok, akik következtetéseket vonunk le viselkedésükből és ezek alapján megértjük "jelzéseiket". Hallom elégedetlen csipogásukból, hogy vagy a magostál vagy az itató üres... Ha meg reggel közelítek hozzájuk, nem hinném, hogy üdvözölnek, inkább a kaja reményében "mondanak" tán egymásnak valami ilyesmit, hogy "na végre, felébredt az álomszuszék" :lol: merthát, tőlem függnek. Az ételkérő sipítozás biztos vagyok benne, nem tudatos, hanem önkéntelen, természetes cselekvés, ami után jön a tele begy érzése. Az énekükkel sem minket akarnak elkápráztatni, ebben is biztos lehetsz, hacsak nem néznek madárnak :wink: .

Ami viszont számomra is rejtély, mit csivitelnek a zebráim, miután tüsszentek egyet? :shock: (gondolom, ijedtükben rávágják, hogy "egészségedre!" :lol: )
Ja, és még valami! Még gyerekkoromban volt egy undok gácsér a rámbízott libák között, ami teljesen egyértelműen tudtomra adta gyűlöletét :evil: ( :lol: ) amikor csak ért, belémvágott a nyüvese. Mondanom sem kell, tiszta bosszúból landolt a tepsiben 8) .

Hozzászólás 2010 nov. 2, 17:10 
Szia Chrisz!

Tünemény ez a pici lány, már kész hölgy:)) Pár év múlva lesz bajod bőven, főleg ahogy Fric már most fenyegetőzik a pici fia által...:)
További nagyon jó egészséget, örömet a családnak!

Valódi név: Takács Chris

Hozzászólás 2010 okt. 24, 16:46 
Szia Gabesz.

Az édes kislányom mellett a nagy marha nem mutatott olyan jól. :lol: Én már csak ilyen vagyok, a csúnya Secus.

Hozzászólás 2010 okt. 24, 10:21 
Sziasztok, szia Chris!
Engedelmeddel kiragadtam egy részletet a képből :D Annnnnyira kontrasztos és annyira megható!
Kezek
Kép
Jó egészséget babának és nektek is! És jó babázást! :D

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 1311 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 66  Következő