Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 669 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Attila

Hozzászólás 2011 feb. 2, 0:15 
molnarl.g írta:
Sziasztok!

Totyiról a Sárgahasú gallérosról tettem fel képet, az ő fórumába, ide pedig most teszek fel Zénóról.
Sajnos még nem beszél pedig már 7 hónapos.
Egyébként nekem van egy Karthauzi cicám is már, de tökéletesen össze szoktak a madarakkal...Totyi mikor szabadon van figyeli a macskát, és fürgébb mint a cica, és persze a repülés...3D-s mozgás...
Picúr szintén, Zénót pedig nem meri bántani, a törpenyuszikon pedig átnéz Szöszi cica, mintha ott sem lennének...
Laci

Sokat beszélj a jákohoz és figyeld mit mond először, biztos vmi halandzsa lesz , keres hozzá hasonló szót és azt gyakran mondd neki. Kakapo így lett kakapo... vmi kaka.. erőltetett ;)

Ne add meg neki rögtön amit szeretne pl enni akkor kénytelen kommunikálni mutatni vagy mondani vagy utánozni hangokat ami a vágyott tárgy közelében van. Ez most is müködik Kakaponál nem szaladok azonnal ha enni vagy inni kér mondja is már. gyere konyha , kérsz , ilyet kérsz , éhes papka vagyok . persze rosszalkodással indit , és ha nem megy akkor már mondja

Kakapo folyamatosan rajtam csüng naponta egyszer veszekszünk is de utánna rögtön kibékülünk.

Valódi név: Molnár László Gábor

Hozzászólás 2011 feb. 1, 22:41 
Sziasztok!

Totyiról a Sárgahasú gallérosról tettem fel képet, az ő fórumába, ide pedig most teszek fel Zénóról.
Sajnos még nem beszél pedig már 7 hónapos.
Egyébként nekem van egy Karthauzi cicám is már, de tökéletesen össze szoktak a madarakkal...Totyi mikor szabadon van figyeli a macskát, és fürgébb mint a cica, és persze a repülés...3D-s mozgás...
Picúr szintén, Zénót pedig nem meri bántani, a törpenyuszikon pedig átnéz Szöszi cica, mintha ott sem lennének...
Laci
Kép

Kép

Kép

"Az emberek elfelejtették ezt az igazságot-mondta a róka-Neked azonban nem szabad elfelejtened.Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelidítettél!" (Antoine de Saint-Exupéry-A Kis herceg)

Valódi név: Eva

Hozzászólás 2011 jan. 29, 2:58 
Azert latod, hogy milyen mela unalommal nezi, hogy a cica ramaszik a kalitkara. Mit feltsek rajta? Tudom, hogy gyors, es rettento eros a csore. Inkabb a cicanak van felnivaloja.Ez egy nagyon bator falusi cica volt, hogy ilyen kozel mert menni.

Hozzászólás 2011 jan. 29, 0:22 
evanagyi írta:
Csipuska fiu legenyke. :P

Nagypapagájok eligazitanak mindenkit , kutyát macskát, embert ... én azért nagyon félteném.

Hozzászólás 2011 jan. 28, 22:05 
Csipuska fiu legenyke.
2009 nyaran talakozott eloszor a Balatonon cicaval egy baratnomnel, akinek olyan vad a cicaja, hogy a nagy kutyakat megtamadja. Sokat gondolkodott rajta, hogy hova tegyuk Csipiket a ketreccel a cica elol, mikor en is sok gondolkodas utan azt mondtam, hogy szerintem Csipuska az erosebb, gyorsabb. Nagyon erdekes volt, megerkeztunk a kalitkaval, letettuk a kertben egy asztalra. Jott a cica nagy izgatottan, farkat csovalva, meg az asztal melletti szekre is felmaszott, jol megneztek egymast, majd a cica elballagott, es soha tobbet nem jott a kalitkahoz.
Ezen felbuzdulva, meg abban az evben osszel elvittem Becsbe rokonlatogatasra, ahol szinten van egy cica, aki kijar a hazbol. Vele ugyanez tortent, nagy izgatottan megnezte, majd megallapitotta, hogy ez a madar tul nagy, es nem foglalkozott vele tobbet. Reggel a vallamon ult Csipuska, mikor a cicat atlepve mentunk fel a furdoszobaba, a cica meg sem mozdult.
Este, mikor tv-t neztunk, Csipuska a mellkasomon fekudt, a cica meg az asztal masik oldalan nezte a tv-t. Egyszercsak ferepult Csipi, letojta a nagynenemet ijedteben, es a kalitkaja tetejen landolt. Akkor lattuk, hogy megmozdult a cica. Szoval, azert csak tart tole, de lehet, hogy csak a mozgastol ijedt meg a sotetben.

Ez a kep tavaly nyaron keszult, szinten csak egy delutani latogatasra mentunk at. Eloszor a cica nem is vette eszre Csipuskat, mert a napozoagy alatt husolt, de kesobb ennyire erdeklodo volt, nem hagyta nyugodni, hogy itt egy madar. Szemmel lathatoan Csipit nem igazan erdekelte, de en feltettem Csipuskat is, meg a cica szemet is, vegul feltettuk az asztalra a kalitkat.
Igy jartunk 3 alkalommal, mikor cicaval talalkoztunk. :P

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2011 jan. 28, 21:05 
evanagyi írta:
Remelem, most jo lesz, koszi Betty.

Tökéletes! :) Jók a képek is. Szegény cica túlélte a kalandot? :roll: :mrgreen:

IDRE tag
Valódi név: Dajka Bernadett

Hozzászólás 2011 jan. 28, 21:05 
Köszönjük a fotókat évanagyi! :) Tündéri a kis csipuska. A cicával gondolom már megszokták egymást mert a kép alapján nem látszik rémültnek. Cirmoska viszont biztos megkrmolászná ha elérné :wink: Gyurim már elbújt volna valahová a cica láttán :D
Csipuska egyébként fiúcska ugye? :oops:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Betty 2011 jan. 28, 21:06-kor.

Hozzászólás 2011 jan. 28, 20:49 
Kép

Kép

Kép

Kép

Csipuska nyaral, a cica erdeklodik, de ot nem eredkli, Csipuska otthon. Csipuska fekszik rajtam es szeret.
Remele, most jo lesz, koszi Betty.

IDRE tag

Hozzászólás 2011 jan. 28, 19:25 
Évanagyi...itt ahová írunk, a fehér szövegmező alján van egy kép feltöltése a hozzászóláshoz és arra kattints. Ott tudod betölteni a fotókat. Ki kell tallózni a saját könyvtáradból és beilleszteni. :wink:

Hozzászólás 2011 jan. 28, 19:04 
Ugy tunik, hogy nem igy kell csinalni. Akkor hogyan?

Hozzászólás 2011 jan. 28, 19:03 
/Users/sandorfulep/Pictures/iPhoto Library/Originals/2010/337-365/DSCN0387.JPG/Users/sandorfulep/Pictures/iPhoto Library/Originals/2010/337-365/DSCN0385.JPG/Users/sandorfulep/Pictures/iPhoto Library/Originals/2010/Nikon2 letoltes/DSCN0323.JPG/Users/sandorfulep/Pictures/iPhoto Library/Originals/2010/Nikon2 letoltes/DSCN0325.JPG/Users/sandorfulep/Pictures/iPhoto Library/Originals/2010/Nikon2 letoltes/DSCN0317.JPG/Users/sandorfulep/Pictures/iPhoto Library/Originals/2010/Nikon2 letoltes/DSCN0186.JPG/Users/sandorfulep/Pictures/iPhoto Library/Originals/2010/Roll 1084/IMG_0046.JPG

Itt van Csipuska, nem tudom, hogy igy kell-e kepet feltenni. Elkuldom, majd kiderul.

IDRE tag

Hozzászólás 2011 jan. 28, 18:43 
Nagyon szép vagy Kufuka! :) Ahogy látom van pár kis piros toll a szárnyadban...ilyen nálunk is előbújik egy pár :D

Hozzászólás 2011 jan. 28, 18:07 
Gyonyoru, gratulalok. :P

Aztan mar Csipuci jon,a maga 7 evevel?

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2011 jan. 28, 16:41 
africz írta:
Kufuka a legidősebb a csapatból több mint 20 éves gyönyörű hölgy.

Más szóval fiatalkorú még... :D

Hozzászólás 2011 jan. 28, 16:30 
evanagyi írta:
Kufuka meg baba? Olyan kis pihes. Nagyon cuki, felszallni keszul, vagy udvarol? :P

Kufuka a legidősebb a csapatból több mint 20 éves gyönyörű hölgy.

Hozzászólás 2011 jan. 28, 15:56 
Kufuka meg baba? Olyan kis pihes. Nagyon cuki, felszallni keszul, vagy udvarol? :P

Valódi név: Rákos Marianna

Hozzászólás 2011 jan. 28, 12:25 
Egy kep Kufukarol:
Kép

Hozzászólás 2011 jan. 27, 19:34 
Gyonyoru vagy Gyurcsi. :D :D Es milyen remek hatteret valasztottal magadnak! :joker:

IDRE tag

Hozzászólás 2011 jan. 27, 17:38 
:D
Kép

Hozzászólás 2011 jan. 26, 1:00 
evanagyi írta:
Hello! :D :D
Nem vesztem el, csak olyan bonyolult egy nem dolgozo nyugdijas elete. :23: :33: :41:

Jó hallani , hogy meg vagy. Kapo lassan Pipuska lett m jó név a Csipuska ;)

Édes tündérek Gyurcsi és Kincső!

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 669 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 34  Következő