mona76 írta:
Szia!
Tőlem való madár? Írd meg nyugodtan, ha igen! Ha a köröm töve megvan, akkor újranőhet, ha nincs, akkor már nem. Van olyan hímem aminek nincs meg pár körme, de ettől függetlenül jól párzik, kapaszkodik nincs baj vele. Sajnos a kissanyim elkapta. Azóta a kissanyik át is kerültek egy másik röpdébe.
Tőlem való madár? Írd meg nyugodtan, ha igen! Ha a köröm töve megvan, akkor újranőhet, ha nincs, akkor már nem. Van olyan hímem aminek nincs meg pár körme, de ettől függetlenül jól párzik, kapaszkodik nincs baj vele. Sajnos a kissanyim elkapta. Azóta a kissanyik át is kerültek egy másik röpdébe.
---------------------------------------------------------------------------------------
Szia!
Sajnos igen!Most megnéztem de semmilyen körömtövet nem látok,csak a csupasz kis lábujja.Nem kapaszkodik valami jól azóta,főleg mikor megzavarja Bubi.
Azért még reménykedek,de mivel sötét színű a körme,gondolom látni lehetne,ha lenne valami körömkezdemény a végén.Amúgy az elkészült fotókon is látszik a jobb lábán van.[/quote]
Hm, pedig megnéztem mikor megfogtam. Mindegy, ha gondolod visszaveszem, vagy megoldjuk valahogy.