Támogassa egyesületünket adójának 1%-ával

Hozzászólás a témához  [ 2958 hozzászólás ] 
Keresés ebben a témában:
Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 148  Következő
Szerző Üzenet
Valódi név: Eva

Hozzászólás 2011 júl. 4, 13:38 
Csipuska szereti a mandarint, narancsot, szivesen megeszi a feherrepat is,fokhagymat, kivit,meg mindazt, amit felsoroltal Sziszi. Kedvence a fott kukorica, es a granatalma. Telen egesz jo aron lehet neha venni 100Ft korul, olyankor jol bespejzolok, a hutoben sokaig elall.
Kakapo kulonleges egy fazon, Attila jol elkenyeztette. Lehet, hogy nem 80, hanem csak 50 evig fog elni. Remeljuk ennel tobb baja nem lesz a kulonleges etkezesetol. Mindenesetre azt hiszem, hogy nekunk, akik nem adunk semmifele emberi etelt a papagajnak, valami mas betegsegre van kilatasunk, amitol nem 80, hanem csak esetleg 50 evig lesz a tarsunk a kis draga.

Valódi név: Szilvi

Hozzászólás 2011 júl. 4, 11:44 
Warhawk írta:
africz írta:
Warhawk írta:
Huh... ezek között van pár olyan amitől kivert a víz...

Mondd el legyszives mik azok.

Ezek:
africz írta:
szalamit (remelem csak szet darabolja) , mazsolat, tejszinhabot :oops:, burger king-ből hamburgert, kinai büféből krumplit, turos palacsintat, makos lepenyt, töpörtyű zsirt egy kicsit a kenyerre, Kolbasz darabolas

Ezektől engem is kivert a víz. Főleg hogy az előző madaram az emberi kajától pusztult el.
A jelenlegi madaram, Petike szerencsére nem kíváncsi az emberi kajára.
Amit Ő eszik: sárgarépa, kukorica, zöldborsó, uborka, paradicsom, zöldbab, paprika, rizs, alma, banán, néha meggy, mandarin, sajt. És mind frissen készítve reggelente. Zöldség ha nincs friss akkor mirelit. Konzerv semmi esetre se. És mag, amit nem kap minden nap frisset, mert akkor csak a napraforgót és a tökmagot eszi ki belőle, így viszont megeszi a többit is.

Hozzászólás 2011 júl. 3, 18:46 
Mit mondjak, van egy gyomra Kakaponak. Es mindezt megragva kapja, mikozben a magokat gondolom, egyben nyeli le, es a begyeben dolgozza fel egy papagajkoszttal taplalt egyed. :P

IDRE tag
Valódi név: Malmarits Tamás

Hozzászólás 2011 júl. 3, 18:11 
africz írta:
Warhawk írta:

Ezek:
africz írta:
szalamit (remelem csak szet darabolja) , mazsolat, tejszinhabot :oops:, burger king-ből hamburgert, kinai büféből krumplit, turos palacsintat, makos lepenyt, töpörtyű zsirt egy kicsit a kenyerre, Kolbasz darabolas

Valódi név: Attila

Hozzászólás 2011 júl. 3, 15:50 
Warhawk írta:

Hozzászólás 2011 júl. 3, 15:42 
keresgéltem és ezt találtam, de holnap 100% megírom.

Szabadság a felmentési idő alatt

A felmentési idő a munkáltató rendes felmondás esetén járó, a felmondási idő felének megfelelő időtartam, mely időre a munkáltató köteles a munkavállalót a munkavégzés alól felmenteni. A felmentési időt nem lehet oly módon helyettesíteni, hogy a munkavállaló részére a munkáltató kiadja a rendes szabadságot. Bár tényleges munkavégzésre egyik időtartam alatt sem kerül sor, a két jogintézmény rendeltetése eltérő: a rendes szabadság a munkavállaló regenerálódását, míg a felmentési idő az újabb elhelyezkedést célozza. Annak azonban nincs akadálya, hogy a munkáltató a munkavégzéssel töltendő felmondási idő tartamára a munkavállalónak szabadságot adjon.

Hozzászólás 2011 júl. 3, 15:30 
Nagyon jo olvasni, hogy ilyen jo kis kozosseg lettunk, hogy minden temaban lehet tanacsot kerni, es mindig van valaki, aki tud valami megoldast. :08: Koszi Jutka Laci neveben is.
Remelem, hogy tenyleg madarkaid nevelesevel tudod tolteni a felszabadult idodet es mielobb talalsz jobb munkat Laci. :lol:

Hozzászólás 2011 júl. 3, 14:36 
molnarl.g írta:
Köszöm mindenkinek a szorítást, most még úgy fogom fel, hogy valamennyire jót is tettek velem....
Nem kell ezután reggel 7.15-től 17.00ig száguldoznom, könyörögnöm hogy vegyenek valamit, és havi 2-2,5 milliós nettó tervet teljesítenem.
Nem kell még munka után 21.00ig árajánlatokat írkálnom, pakolnom, havi 100 000,-ért.
Miközben a német tulajdonos azon töri a fejét, hogy milyen jachtot, repülőt vegyen magának legközelebb a nekünk ki nem fizetett pénzből.
Szerettem a munkám, de utólag jövök rá hogy mennyire kihasználtak!
A kb. 300 cég összes adata megvan nekem, négy megyét megismertem, van pár végzettségem, így viszonylag könnyen elhelyezkedek majd valamelyik konkurenciánál.
Aki ért hozzá, megírhatná, hogy korrekt-e hogy a maradék szabadságom bele számolják a felmondási időmbe? Mert nem akarják kifizetni...
Elvileg 7év után két hónap felmondási idő jár ez aug.29-ig tart, de közben hétfőtől szabadságot irtak ki...

Elnézést hogy itt kérdezem, de nincs kitől megkérdezni, nálunk nem volt szakszervezet, és üzemi tanács is csak papíron létezett, azt fogadta el amit mondtak neki.

Most egy kis pihi, legalább láthatom ahogyan Alfi felcseperedik.
Tegnap is egy jót játszottunk, és kezd szavakat mondogatni.
Totyi is sokat bohóckodik, és a kis Hulik is nagyon aranyosak.

Felmonási idő : 5 év után 30 nap + 15 nap = 45 nap
Felmondási idő felére kötelezhet munkavégzésre, a másik felére fel kell, hogy mentsen, de átlagkereset jár neked.
Az időarányosan kiszámolt szabadságot ki kell hogy fizesse , de holnap pontosítok.
Ha a munkáltató mond fel rendes felmondással, végkielégítés is jár szerintem 2 hónap.

Valódi név: Molnár László Gábor

Hozzászólás 2011 júl. 3, 12:23 
Köszöm mindenkinek a szorítást, most még úgy fogom fel, hogy valamennyire jót is tettek velem....
Nem kell ezután reggel 7.15-től 17.00ig száguldoznom, könyörögnöm hogy vegyenek valamit, és havi 2-2,5 milliós nettó tervet teljesítenem.
Nem kell még munka után 21.00ig árajánlatokat írkálnom, pakolnom, havi 100 000,-ért.
Miközben a német tulajdonos azon töri a fejét, hogy milyen jachtot, repülőt vegyen magának legközelebb a nekünk ki nem fizetett pénzből.
Szerettem a munkám, de utólag jövök rá hogy mennyire kihasználtak!
A kb. 300 cég összes adata megvan nekem, négy megyét megismertem, van pár végzettségem, így viszonylag könnyen elhelyezkedek majd valamelyik konkurenciánál.
Aki ért hozzá, megírhatná, hogy korrekt-e hogy a maradék szabadságom bele számolják a felmondási időmbe? Mert nem akarják kifizetni...
Elvileg 7év után két hónap felmondási idő jár ez aug.29-ig tart, de közben hétfőtől szabadságot irtak ki...

Elnézést hogy itt kérdezem, de nincs kitől megkérdezni, nálunk nem volt szakszervezet, és üzemi tanács is csak papíron létezett, azt fogadta el amit mondtak neki.

Most egy kis pihi, legalább láthatom ahogyan Alfi felcseperedik.
Tegnap is egy jót játszottunk, és kezd szavakat mondogatni.
Totyi is sokat bohóckodik, és a kis Hulik is nagyon aranyosak.

"Az emberek elfelejtették ezt az igazságot-mondta a róka-Neked azonban nem szabad elfelejtened.Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelidítettél!" (Antoine de Saint-Exupéry-A Kis herceg)

Valódi név: Győző

Hozzászólás 2011 júl. 3, 8:48 
Warhawk írta:
Nem csak téged. :shock: :lol:

IDRE tag

Hozzászólás 2011 júl. 3, 8:14 

Hozzászólás 2011 júl. 3, 2:33 
evanagyi írta:
Attila, mit eszik Kakapo, ha nem magot? Mindig mogyorot, diot? Vagy gyumolcsot?
Honnan ismeri az indiai tajszolast?

:oops: Magos kenyeret, szalamit (remelem csak szet darabolja) , mazsolat, kesu diot, mandulat, tejfolt, tejszinhabot :oops: , tejberizst, muslit, mezes kukorica pelyhet, dinnyet, almat, burger king-ből hamburgert, kinai büféből krumplit, turos palacsintat, makos lepenyt, almas lepenyt, mirelit mexikoi zoldseg kevereket, sajtot, töpörtyű zsirt egy kicsit a kenyerre ja es nekem kell összerágni ... neki nincs foga ... nekem van :roll:

Kolbasz darabolas az mindennapos, a lehullott mennyisegbol itélve , szinte semmi nem kerül a madárba, ragaszkodik hozzá.

Néztünk egy remek india humoristat , Russel Peters onnan szoktam idézni... dolgoztam egy fel evet Indiaban igy még érdekessebb ha cikizik őket.
http://www.youtube.com/results?search_q ... q=russel+p

Hozzászólás 2011 júl. 3, 0:45 
Laci, ez nem a te eved ugy tunik. :(
Egyik baj jon a masik utan. Nagyjabol mindenkinel igy van, de nalad elegge nagyok a bajok sajnos.

Hozzászólás 2011 júl. 3, 0:43 
Attila, mit eszik Kakapo, ha nem magot? Mindig mogyorot, diot? Vagy gyumolcsot?
Honnan ismeri az indiai tajszolast?

Hozzászólás 2011 júl. 2, 21:57 
Tegnap este ment a szokásos Harakiri Kakapoval, hogy magott már pedig nem eszünk ... volt itt minden veszekedés, óbégatás részemről mindenféle fondorlat ,visitozás Kakapo részéről. Még azt is bevette, hogy indiai akcentussal mondta az OK-t amin könnyesre röhögtem magam , mert most mondta először. Na ki nyert ? Tegnap természetesen Ő , bement a szekrény tetején levő kartondobozába és onnan magyarazta vagyok, vagyok... nagyon szép vagyok indiai akcentussal Oook. Nem tudtam tovább szigorú lenni :lol: :lol: megkapta mit akart nem kellett magot enni.

Hozzászólás 2011 júl. 2, 21:53 
Ez sz.. ügy , szoritok Neked, rosszban valami jó legalább felpezsdül egy kicsit a fórum :)

IDRE tag

Hozzászólás 2011 júl. 2, 18:31 
molnarl.g írta:
Tegnaptól váratlanul munkanélküli lettem, csütörtökön este szóltak hogy menjek fel Budaörsre a Würth-hoz 9.00-re, ott közölték hogy felsőbb utasításra, gazdasági megfontolásból megszüntetik munkaköröm, hét évet dolgoztam a cégnél.

Előbb utóbb biztos találsz melót, addig is picit lazíthatsz most.

Hozzászólás 2011 júl. 2, 8:27 
molnarl.g írta:
Sziasztok!

Tegnaptól váratlanul munkanélküli lettem, csütörtökön este szóltak hogy menjek fel Budaörsre a Würth-hoz 9.00-re, ott közölték hogy felsőbb utasításra, gazdasági megfontolásból megszüntetik munkaköröm, hét évet dolgoztam a cégnél.
Rajtam kívül még számos kollégát kiraktak, mert ők sem tudták produkálni a havi netto 1000 000,- feletti forgalmat, és a legalább 7-800 000 nyereséget az újonnan beindított Shop Mobillal...
Azért a madaraim biztonságban vannak, és el tudom látni őket.
Most ők vígasztalnak.
Talán találok minél előbb munkát.

Annyiból jó is ez, hogy kicsit pihenek (7éve nem voltam szabadságon), és többet leszek itt a Fórumon...

Laci

Szomorúan olvastam soraidat, biztos sikerül minnél hamarabb munkát találnod, kitartást addig is.

Valódi név: Molnár László Gábor

Hozzászólás 2011 júl. 2, 8:21 
Sziasztok!

Rajtam kívül még számos kollégát kiraktak, mert ők sem tudták produkálni a havi netto 1000 000,- feletti forgalmat, és a legalább 7-800 000 nyereséget az újonnan beindított Shop Mobillal...
Azért a madaraim biztonságban vannak, és el tudom látni őket.
Most ők vígasztalnak.
Talán találok minél előbb munkát.

Annyiból jó is ez, hogy kicsit pihenek (7éve nem voltam szabadságon), és többet leszek itt a Fórumon...

Laci

"Az emberek elfelejtették ezt az igazságot-mondta a róka-Neked azonban nem szabad elfelejtened.Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelidítettél!" (Antoine de Saint-Exupéry-A Kis herceg)

Hozzászólás 2011 jún. 11, 23:57 
Jákót akkor fogadj a családba, ha képes vagy mindent meg tenni érte , szó szerint bármit mint a saját gyerekedért Ő egy állandó kisgyerek lesz annak minden örömével , bajával együtt. Az nem elég neki, hogy Te dolgozol valahol egész nap ő meg otthon kuksol egyedül és várja . hogy kegyesen egy két órára kivedd. Ha csak ennyi idő jut rá egy cica, tengeri malac a megfelelő társ.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához  [ 2958 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 148  Következő