molnarl.g írta:
Köszöm mindenkinek a szorítást, most még úgy fogom fel, hogy valamennyire jót is tettek velem....
Nem kell ezután reggel 7.15-től 17.00ig száguldoznom, könyörögnöm hogy vegyenek valamit, és havi 2-2,5 milliós nettó tervet teljesítenem.
Nem kell még munka után 21.00ig árajánlatokat írkálnom, pakolnom, havi 100 000,-ért.
Miközben a német tulajdonos azon töri a fejét, hogy milyen jachtot, repülőt vegyen magának legközelebb a nekünk ki nem fizetett pénzből.
Szerettem a munkám, de utólag jövök rá hogy mennyire kihasználtak!
A kb. 300 cég összes adata megvan nekem, négy megyét megismertem, van pár végzettségem, így viszonylag könnyen elhelyezkedek majd valamelyik konkurenciánál.
Aki ért hozzá, megírhatná, hogy korrekt-e hogy a maradék szabadságom bele számolják a felmondási időmbe? Mert nem akarják kifizetni...
Elvileg 7év után két hónap felmondási idő jár ez aug.29-ig tart, de közben hétfőtől szabadságot irtak ki...
Elnézést hogy itt kérdezem, de nincs kitől megkérdezni, nálunk nem volt szakszervezet, és üzemi tanács is csak papíron létezett, azt fogadta el amit mondtak neki.
Most egy kis pihi, legalább láthatom ahogyan Alfi felcseperedik.
Tegnap is egy jót játszottunk, és kezd szavakat mondogatni.
Totyi is sokat bohóckodik, és a kis Hulik is nagyon aranyosak.
Felmonási idő : 5 év után 30 nap + 15 nap = 45 nap
Felmondási idő felére kötelezhet munkavégzésre, a másik felére fel kell, hogy mentsen, de átlagkereset jár neked.
Az időarányosan kiszámolt szabadságot ki kell hogy fizesse , de holnap pontosítok.
Ha a munkáltató mond fel rendes felmondással, végkielégítés is jár szerintem 2 hónap.