Szia Doromboló!
doromboló írta:
Kedves "egyensúly"...Kár hogy nem vagy rolleres...Kellene egy izig vérig rolleres ember idre, pont olyan mint TE !... Kifogástalan amit írsz, őszintén mondom nagyon szívesen olvaslak még így is, hogy "csak" házibarát vagy...El sem képzelhető, hogy beleveszejted magad a mi betegségünkbe ?... Még mit kell csinálnunk, hogy teljesen megfertőződj ?...
Megtisztelsz, köszönöm!
Ahogy elnézem, egy fából faragtak minket, én sem szeretem félig tenni a dolgom...

Az én fő fertőzésem már megvan: a hullámos papesz!
Hidd el, elég nemnormális egy madár ahhoz, hogy bolondulásig imádni lehessen. A majmok elbújhatnak mellettük, amit ezek csapatosan tudnak idétlenkedni

Épp azon gondolkodtam

, hogy megtanítsam a leendő Huligánokat Rollerül.

Van egy madaram, ami magától elég jó irányt vett ezügyben, szépen lágyan gurgulázik, hmmm!
Ha gondolod, kölcsönadom Rollert oktatni!
Egyenlőre csak annyit, hogy novemberben kezdtem újra madarászni (24 év után) és 15 Verébszerkezet, valamint 14 Huligán boldogít! Mind ez egy 34 nm-es garzonban!
doromboló írta:
A neved egyedül ami nem tetszik !...Számomra nem létezik az ÉLŐ világban ilyen állapot, hogy "egyensúly", még akkor sem, ha biológusok, zoológusok, ornizológusok, herpeto....szóval sokan ezt a kifejezést gyakorta használják !....Gondolj bele, hogy ha a természetnek volna hoszabb egyensúly állapota az egyenlő lenne a kimerevített világgal az örökkévalóság végével...?! Egyensúly állapot a pillanatok törtrészénél nem tarthat tovább, mert nem tárgyakról, hanem élőlényekről van szó, melyek kiszámíthatatlan módon élnek-halnak, esznek vagy nem, párosodnak vagy nem...?!...és így tovább...
Ha azt a megállapítást mondanánk, hogy BIOLÓGIAI HARMÓNIA !...Az igen !.... De egyensúlytól mentsen meg az Isten....?!....Ezért sokkal jobban illene ez a kifejezés hozzád - "harmónia"....Amiket és ahogy írsz az maga a harmónia !...Őrülök hogy itt vagy velünk !.... (roller?)
Valóban, a mérleg nyelve sosincs középen: okból okozat lesz és fordítva. Ha a mérleg nyelve középen maradna, akkor mi még a fáról sem jöttünk volna le...

Mert semmi értelme az egyensúlynak onnantól kezdve, hogy létrejött!!! Az egyensúlyra való törekvés, az utazás a lényeg, nem a megérkezés.
No, mivel én túlságosan a végletek embere voltam, jobban tettem ha közelítettem arra a bizonyos állapotra. De ezt is túlzásba vittem!!
Nekem megteszi a Balance

. A vihar egyensúlyban van a többméteres hullámmal harmónia nélkül!
Én örülök, hogy idetaláltam és ÍGY befogadtatok!