Balance írta:
Már előhozakodtam Főkukorinak
a Huligánjaimmal 13:59-kor, csak azóta lapoztunk.
Szakmai kérdés Főtyúkanyóhoz: Milyen hatással lenne 14 randalírozó állandóancseverészőrikácsolódumáló Huligán egy szegény Roller fiúcskára? Szerintem szóhoz sem jutna szegény...
Kiszúrásból hozzak Rollerverebet a Huligángaleribe?
No, itt a főbökkenő!
Szakmai kérdés Főtyúkanyóhoz: Milyen hatással lenne 14 randalírozó állandóancseverészőrikácsolódumáló Huligán egy szegény Roller fiúcskára? Szerintem szóhoz sem jutna szegény...
Kiszúrásból hozzak Rollerverebet a Huligángaleribe?
No, itt a főbökkenő!
Kedves Balance, ne hergeld a Tyúkanyót
Még nem emlegettél egész huligángalerit amikor a rollerficsúrt ajánlottam zenehallgatás céljával egy újabb rekeszbe a konyhaszekrényben a csészék helyére. Akkor a "papesszal is lesz majd valami" megoldást ajánlottam
VAGY ott a legkézenfekvőbb megoldás: a könyvespolc! Úgy hiszem, van azért külön szobátok, ahol a könyvespolcon vannak márrégenkiolvasott vagy csakkölcsönkapott könyvek is, amik abszolút fölöslegesen foglalják a helyet a roller kanári elől
És 13:59-kor nem a kis Elmót akartad megszédíteni a hólyagoskodással, hanem a Főkukorit akartad elbűvölni. De már előtte levetted a lábáról, ahogy olvastam pár lappal visszábbpörgetve...
Kot!

Balance, Tuccc várni kicsit??? Na azér! Me ha itt a különböző vírusok egymásba botlanak, abból még baj is lehet! És különben is tessék békén hagyni szegény kis ártatlan gyereket!!!
Tucc tucc! De hát épp várok, azért írtam, amit!
... aztán jöhet az ízigvérig Huligánsááááág!
Na akkor hozakodj elő a huligánjaiddal!!! Azt a teremburáját!
önmagában zenekar!
Na jó, abbafejezem...