Nem aggódtam, ekkor már tudtam, hogy meglesz ő is. Borzasztóan éhesek, szomjasak voltak. Újabb fél óra múlva vissza is jött! Viszont a csalimadarak nem érdekelték, kétszer ugyanúgy nem vágom át őket.....Ehelyett a költúpárok röpdéinek tetejére feldobált paradicsomra vetette rá magát. Merthogy nekem a röpde első 1m-e nyitott tetejű, ide szoktam feldobálni a zöldséget gyümölcsöt és innen szedik le a sanyik, kínák, királyok. Felmásztam egy létrára, kb másfél m-re lehettem tőle, szépen dumálgattam neki, gyanakodv anézett, de a kaja ott tartotta. Lecsaptam rá a hálóval, de elvétettem, éppcsak.......Elrepült, de csak a szomszéd ház tetejére. Ezt eljátszottuk még egyszer. Utána gondoltam egyet és feltettem a csali kalitot a röpdék tetejére, de a gyerek módszerrel, az alját levettem és kaját tettem alá. Aztán kitámasztottam alulról és kötelet feszítettem ki amivel kiránthatom a támasztékot. Pár perc múlva a sándor landolt a röpde tetején, de kb 10m-re. Szépen előre topogott, aztán nézegette a kalitkát, persze a rossz oldalról. Aztán körbejárta és bement!:) Viszont féltem kiráéntani a támasztéákot, nehogy az egész kalit felboruljon, így egész közel mentem ésd úgy húztam ki. MEGLETT!:) Szóval most nagyon boldog vagyok........

Köszönjük szépen a részletes beszámolót. Szinte filmet lehetne belőle csinálni
Tanulságos eset volt szerintem számodra is. És egyben szerencsés is. Legközelebb biztos kerül plusz drót minden szállítóra
, hogy teljes legyen a sztori.