pappcsa írta:
Szia, Spirit!
Értem, a kérdés eldöntve, lipochrom piros hímre van szükséged. Valami ilyesmire gondolsz?

Értem, a kérdés eldöntve, lipochrom piros hímre van szükséged. Valami ilyesmire gondolsz?

Igen, nagyjából. Tegnap visszaolvastam a-tól z-ig az egész fórumot, és mondhatom, sok mindenben megvilágosodtam!!! A kezdők nevében köszönöm a sok szakmai leírást, okításokat, nagyon hasznos volt, és igazán elcsodálkoztam, hogy ez itt így működik.
Most viszont mindezeket újra el kellett olvasnom hogy válaszolni tudjak, mert azért nem rögzült minden pontosan.
Ezek alapján számomra egy lipochrom piros lazac vagy elefántcsont hímre van szükségem, ezek jobban tetszenek mint az intenzív piros, az nekem túl erős szín.
Vagy narancssárga, de abból jöhet az bármelyik. De itt a színleírásoknál úgy emlékszem, a narancssárgáról nem volt szó. Ennek mi az oka?
a deschinek oldalról ha csak végignézem a képeket, akkor ezek tetszenek:
ez az első kettő micsoda? Mert most látom csak hogy a lipochrom színek teljesen külön menüpontban vannak...
ez nagyon nagyon tetszik
ez is
De például itt a fórumon sok olyan felrakott képet láttam, amiről nem tudnám megállapítani hogy milyen színű... Ha ezeket berakom, akkor megtenné valaki hogy mellérakja a párját az eredeti színéről?