doromboló írta:
Köszi !...Majd a Feri végre lesz olyan kedves és tart nekünk egy részletes beszámolót ?!...

Feriiiiiiiiiiiiiiii ! Hunvagy máá !?....

Szia,Doromboló,megmondom neked pontosan nem tudom hogy számolják ezek a pontokat mert nem foglalkoztam vele,de ezért nem is akartam ezzel foglalkozni és itt írogatni mert mióta hazajöttem ezer dolog szakadt a nyakamra,én is csak azután tudom amit az olasz mondott nekem és megmondom nem is érdekelt csak örültem neki,de igazából nekem ami ennél fontosabb volt az,hogy ott lehettem és olyan madarakat láttam amiket eddig még soha.
Hát Magyarországnak azért még van mit fejlödnie,de szerintem ezek nem évek hanem lehet évtizedek,föleg amíg a 10-30 euros madarakat hozzák be zömével,azok is madarak de nem odavalók és egészem mások.
Ezem a kíállításon legalább rájöttem,hogy a madaraimon hol kell még javítanom pl,a fekete-piros(bronzaimon),az alak-nagyság jó,tollazat jó,kategoria elég jó,szarurészek sötétek(feketék),de sajnos a rajzolaton még,főleg a hátukon,hogy egybefolyon a fekete rajzolat javítani kell.
A másik lényeges dolog,hogy sikerült hozznom egy jó pár madarat:
3 db intenziv hím fekete-piros kobald
2 db "B" hím fekete-piros kobald
2 db intenziv tojó fekete-kobald
1 db "B" fekete-piros kobald hordozó
2 db hím fekete-piros mozaik
2 db tojó fekete-piros mozaik
2 db intenziv hím fekete-piros(bronz)
1 db "B" hím fekete-piros
2 db intenziv tojó fekete-piros
1 db hím barna-piros pasztel mozaik
2 db tojó barna-piros pasztel mozaik
1 db tojó barna-piros mozaik feó
1 db hím barnakobald hordózó
1 db barna kobald tojó
Ui:Otto azt mond meg nekem ha nem jó ha a bronzoknak fekete a lába akkor valyon miért tőllem kellett madár az europabajnoknak és érdekes módom,úgy hímből meg tojóból fekete(nem sötét) lábú és csörű madarat választott?
Ez az olasz úgy hívják Panniza Idris ő nyerte a melanin kategoriát meg,rengetd színcsoportba,kobaldok,feketék,barnák,zöldek,stb,achátok,izabellák stb amiből az egyéni első helyet egy argentin bíró vette meg 1500 eu és nem elírtam.